|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam tu ja czyli Adnik Rookslayer i Austin Vantage będziemy wklejać screen'y (bądź też filmy) z naszego tibijskiego życia na roku. Może ja zacznę:
Najpierw Pare lvl'i: 6: ![]() 7: ![]() 8: ![]() 9: ![]() 10: ![]() No i teraz coś z innej beczki: Loot z Questa na copper shielda: ![]() Z pomocą Austina wybiliśmy final room Goblin Questa i oto lootpic: ![]() Kubuś Puchatek (trochę nie wyszło) ![]() Podział expa (niewiele miałem skilla w swordzie ![]() ![]() Loot z wczorajszego huntu z Austinem: ![]() I mój dzisiejszy loot "solo": ![]() Ciąg dalszy nastąpi... Zachęcam do komentowania =) EDIT: Niestety screen'y będę wklejać już tylko ja. Dlaczego? Przeczytajcie mój ostatni post.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj Ostatnio edytowany przez Adnik - 27-08-2005 o 00:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() GZ wykoniania questow
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Rookstayer
Imię: Austin Vantage
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Iridia
|
![]() Witam to ja Wasz ulubieniec Austin Vantage (
![]() Lvl 20 na szkielmanach o godzinie 00.00, czyż to nie *znak* ? ![]() A teraz pamiętliwe 100.000 exp, tak, tak, 100.000 równo ^^. ![]() A tutaj szybki hunt na rotach. Jak się okazało po wykończeniu wszystkich - loot zerowy, nie było warto robić ss. ![]() Posta będę edytował na bierząco, tak jak kolega Adnik zapewne. Zachęcam do komentowania i jeżeli macie swoje zdjęcia z ROOKGARDA wyłącznie, wklejać ![]() Jak mówiłem posty będziemy edytować, więc zaglądajcie tu często! Ostatnio edytowany przez Dani Filth - 26-08-2005 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Po huncie na rotach loot zerowy? Interwencja sił wyższych? xD Ssów z rooka nie lubie. Ładnie robione chociaz przydałoby sę na nich wiecej światła
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jestem pod wrażeniem ale czy ty sie nie marnujesz na RooQ ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Rookstayer
Imię: Austin Vantage
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() po za tym mało kommentów :/ Ostatnio edytowany przez Dani Filth - 26-08-2005 o 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich ponownie. Kolejna porcja screenów. Lecz wcześniej chciałbym oznajmić że screen'y będę umieszczać już tylko ja
![]() 18 Shielding: ![]() 11 Level: ![]() 10'000 of Experience: ![]() CDN. Komentujcie Plx
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Znacie takie miejsce Z dużą ilością Trolli dostępne dla FACC, na rook'u oczywiście ??
![]()