|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Ostatnio przeszukując Fora znalazłem wzmiankę o yellow rose. Napisano ze respiła się w sklepie z kwiatami w Venore i ze względu na jakiś bug można było ją wziąć. Był Problem bo róża po save serva się nierespiła i została tylko po jednej na każdym servie. Potem wpadłem gdzieś na fotkę z test serva na której było widać jak gostek zdobył tego rara (czyt. Yelow rose). Spędzając następne dni na spekulacjach i bez skutecznym przeszukiwaniu forum, znalazłem wzmiankę ze jest plotka ze respi się na wyspie druidów. tera tylko mam problem przeszukałem forum i nie znalazłem żadnej wzmianki o wyspie druidów. Jeśli cos wiecie to pomóżcie
![]() PS. Chyba nie ma bleduw ortograwidznych |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: W domciu :)
|
![]() A więc..
Wyspa druidów (Wyspa mgieł) wyspa przy PoHu (Plains of Havoc) Odsyłam do mapki. Dostać sie na nią można telko przez teleport w secu Plains of Havoc <evul> Jak nazwa wskazuje trzeba być druidem ![]() Nie wydaje mi sie aby ta roża była taka łatwa do zdobycie :/ inaczej nie bylaby ona rarem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Wydaje się jakby nikt nie był na tej wyspie, żadnych zdjęć żadnych filmów.
Tylko plotki. Skoro odpada wyspa druidów to może rose leży sobie za jakimś drzewkiem w carlin. a tak na poważnie będę wdzięczny jak ktoś da ss'a z wyprawy na wyspę druidów wtedy będę se mógł dąć spokój z yellow rose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Rzeczywiście, ciekawa sprawa z tą Yellow Rose. Coś tam słyszałem, że kiedyś była dostępna z jakiegoś qesta ...
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 26-08-2005 o 13:03. |
|
![]() |
![]() |