|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() zauważyłem, że niektóre osoby mają na screenach na pasku tibi...ile im brakuje expa do następnego lvl-a...wiem, że to część bota, ale czy można zrobić by mieć taki pasek? oczywiście bez reszty "udogonień" bota, takich jak: łowienie ryb, czy podnoszenie spearów...czy wtedy będzie to traktowane jako cheat? z góry dziękuję za odpowiedź xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() to bedzie cziterstwo, bo wogule edytowanie klienta tibii jest niedozwolone.
juz widze twoja mine -.- ale mozna wejsc na tibia.pl tabelke expa otworzyc. Ostatnio edytowany przez gromaniakm - 26-08-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz sciągnać ExpCountera ze strony tibia.de
Fajny program.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na emeryturze
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: Friitanzplax
Świat: Pandoria
Poziom: 20
Skille: 54/40
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
2.Tak jak powiedział "Gromaniakm" zawsze możesz skożystać z kalkulatora i tabeli doświadczenia na Tibia.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() skury tak ale bez przesady z tym expem. a tak wogule ja zawsze musze dodac cos glupiego^^. zedytuje i "utne" 2 część
juz ![]() Ostatnio edytowany przez gromaniakm - 26-08-2005 o 20:54. Powód: blad ortograficzny |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziękuję za odpowiedzi...interesowało mnie to bo widziałem, że niektóre osoby z h lvlami oraz osoby znane, na screenach mają pasek z expem...ja i tak wole patrzeć na procenty (oczywiście procenty do następnego lvl-a xD)
|
![]() |
![]() |