Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2005, 22:45   #1
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny Venore D-lair, spawny

Więc o wypowiadanie się proszę osoby, które tam expią/często bywają a nie takie które raz byłe, ew. widziały jakiś filmik. Tyle tytułem wstępu, teraz właściwe pytanie.
Niestety jakiś czas temu skończył mi się pacc, a bym się chętnie przeszedł na dragi z dsami, do tej pory expiłem na górce na edron i było nieźle (29lvl 41mlvl parę % do awansów). Ale jak mi się pacc skończył to zacząłem kombinować gdzie by tu można poexpić, żeby był szybki ale mały spawn (najlepiej double, ew. triple z możliwością wylurowania). Po obejrzeniu filmika Cichego (w tym temacie:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509 , bezpośredni link: http://rapidshare.de/files/4297570/V...gLair.rec.html) Zastanawiam się nad kilkoma mjescami a mianowicie:
1) Zaraz po zejściu na poziom -1 ale nie na tej polance co jest Dl tower, tylko drugiej (11min filmu), Na filmie widać tam dwa dragi, pyt. czy jest to cały spawn i jak szybki mniej więcej
2)Pod dl towerem, poziom -1 (23min filmu) Na filmiku akurat stoją tam ludzie, więc pytanie jest, jaki jest tam max. spawn i ile czasu zajmuje spawn draga.

To tyle, proszę o odpowiedz z góry sry za literówki ale coś mi się wali z klawiaturą
Arathorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2005, 23:14   #2
Ozon18
Użytkownik Forum

Ozon18's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz

Ozon18 ma numer GG 3636929
Domyślny

1) double resp + 1 resp nad nimi. Calkiem szybki - ~3 min sie respi single w jaskini i jeden nad nim.
2) jeden kolo wejscia i 3 troche dalej, nizej dl + drag. Resp dosc szybki (2 - 3 min?) chociaz troche malo miejsca.

Dies Irae
Ozon18 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2005, 23:23   #3
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Thx, chyba wybore sobie ten pierwszy, nie wiem czy ktoś sprawdzał ale czy jak będe z dsami stał koło rampy to jest taka opcja żeby się respiły na dole a ten na górze nie?, bo tego na górze bez dsów kiepsko by się biło a zawsze lepiej mieć jakieś bezpieczne miejsce na ucieczke
Arathorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2005, 01:22   #4
Ozon18
Użytkownik Forum

Ozon18's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz

Ozon18 ma numer GG 3636929
Domyślny

Taaa, mozesz tam stac i sie zrespia, ale ich nie widzisz i nie wiesz kiedy jest spawn... ale mozesz probowac

Dies Irae
Ozon18 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania