|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() NIE URUCHAMIAJ TEGO
Jesli gdziesz uslyszysz ze COŚ doda Ci skille, level, kase, przedimoty masz 100% pewność że jest to COŚ co chce CI ukraść konto ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ej ziomki!
Tibia nie przechowuje danych o swoim koncie na Twoim komputerze. Te dane przechowywane są na tak zwanym "login server" czyli głównym serwerze logujący, z którym zawsze się łączysz. Konkludując napewno żadne programy nie włamią się na ten serwer a zarazem nie zmienią danych Twojej postaci. Pozostało Ci tylko trenowac... ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() I jeszcze jedno radzę ci zmienić hasło i e-mail i hasło na emial'u i wszytko inne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Płock
|
![]() Program jak sama nazwa na to wskazuje służy do hackowania postaci...
Radzę nieużywać, a jeśli już to przeskanować system świetnym programikiem Ad-aware 6.0 |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Nie otwieraj tego a na pewno nie instaluj nic co by modyfikowało clienta tibii!!!! Andie ad-aware ani firewall ani antywir nie pomoże
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2004
|
![]() Cze.
Po 1 -jeszcze tego nie uruchomilem 2-tego nie trzeba instalowac 3-pierw przeczytalem plik readme i tam pisze ze moga sie zmienic pliki z tibi p.s dzieki za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Skoro nie uruchamiał tego programu, to mu konta nie haknęli. Swoją drogą trafna nazwa.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Stary daj se spokoj z takimi zabawkami wszystkie takie typu oswietlanie ekranu auto loginy, jakies polepszacze skilli to jedno wielkie g....!!! Nie uzwaj tego bo nie dosc ze zabiora ci wszystkie rzecy to moga nawet twoja postac do roku sprowadzic wiez mi wiem cos o tym
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Wszyskie programy takie jak quick login i tibia gg to programy stworzone przez nieudolnych graczy którzy chcą wykorzystać czyjąś prace!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Nieudolni gracze raczej nie umieją tworzyć takich programów. Tworzą je raczej bardzo dobrze znający się na swojej robocie hakerzy. Tak czy owak nie warto tego świństwa ściągać.
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tylko Dziwne że jak uruchomiłem Tibie GG to mi się uruchomił firewall i antywirus jednocześnie piszcząc i blokując karte dzwiękową.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PS chodzi mi o prace graaczy wykorzystywaną przez Hakerów!!! NAucz się czytać!!
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Cytuj:
Poza tym jak ktos ma pewne zrodlo skad sciagnac tibie gg to nie musi sie martwic o nic |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra!! Jak tacy inteligentni to urzywajcie programów cheaterskich zobaczymy.... Tylko potem nie piszcie postów typu "Ktoś mnie zchakował!! Jak odzyskać hasło do accounta??"
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() To jest program zrobiony przez jakiegos lenia któremu niechce się trenować własnej postaci, na pewnym forum napisał taki tekst:
Cytuj:
A ta odpowiedź przypomina wypowiedź GvK: Cytuj:
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Cytuj:
Wszystko prawda oprócz tego że każdy user zaawansowany (94% na tym forum się nie zalicza) jest w stanie napisać taki program i wcale nie trzeba być bardzo dobrze znającym się na robocie hackerem bo w takim razie ja mój ojciec i wiekszość jego znajomych to eVul hAckerS! Beware of us! |
||
![]() |