|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() raczej nie a moze wez tylko duzo uh mozna je spotkac w fortecy orckow
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to za rada wogole? Co z tego jak wezmie duzo UH i pujdzie na fortece orkow jak tam nie bedzie 1 ork lider tylko z 5 albo i wiecej... pallem na 19 lvl z takimi skillami nie masz co sie sam wybierac. Lepiej zebrac ludzi i isc w pare osob. Duzo osb na depot w kazdym miejscie krzyczy ze ida na DL albo Na fortece orkow. Duzo exp i duzo ciekawych przedmiotow... poszukaj po depo a napewno znajdziesz. Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() o orc liderze bylo opisane na temacie "orc berserker" to byl moj temat zobacz tam
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() w jakim miescie tak krzyczom?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Na PoH jest taka skałka tam jest Orc Lider ale...
Po pierwsze (primo) - Oprócz Orca Lidera możesz tam spotkać zwykłe orki, oszczepniki, zerki, i szamany (a jak się trafi to wszytko na raz to nawet się nie skumasz kiedy się będziesz logował od nowa) Po drugie (primo) - Po drodze do tego miejsca możesz nadziać się na: -GS -DS -Cyce -cała rodzinka minosów (wszytskie jakie istnieją) -a jesli będziesz szedł jakimiś kombinacyjnymi drogami to mozesz spotkać smoka Po trzecie (primo) - To jest chyba najabardziej primo... masz za słbe skille i za mało życia...nawet UHy ci nie pomogą ![]() ![]() PoZdRo |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Gdybys napisal ze zyjesz na Danubii to bym z toba poszedl jako bloker. Wczoraj po raz pierwszy w zyciu zabilem na solo Leadera. 3 Uhy mi poszly ale z paladynem to pewnie nie poszedl by ani jeden. Jak chcesz i znajdziesz jeszcze z 1 osobe to pojde z wami do fortecy orkow (jak jestes na Danubii).
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() takie jak ksile jak ty ja mam na 10 lvl wiec nie raddze na lidera isc jak on ma 450 hp chyba a ty bedziesz mu walil po 30 ;] raz na 3 shoty
|
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Orca Lidera z takimi skilami pokonasz
Gonzo of Thais ===> 6 lvl <===> Rubera <=== |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Walens
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Dasz rade ale:
1.Uważaj na hity 50+ z noży 2.Weź uhy 3.Uważaj na okoliczne respy(sczególnie zerki) 4.Weź kusze chociaż może się okazac że 20% strzałów będzie chybionych 5.Nie spodziewaj się loota rewelacyjnego
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Midoritex
Profesja: Knight
Gildia: Army of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Weź znajdź sobie jakiegoś typa co wybije wszystko kolo wejścia do fortecy (tam przy tej wieżyczce) i zostawi ci tylko leadera
![]() ![]() ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() eeee......
Jak idziesz na Of to jest taka skała i kawałek dalej respia sie 2zeki shaman Leader kilka słabszych... Ja na 15Iv ubijalem w ten sposób że lurowałem po 1 pod skałe i biłem z spirów.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super!
Panowie, może byście zauważyli datę tematu, a nie już od razu post piszecie... @down Hah ![]()
Ostatnio edytowany przez qq2 - 11-05-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() @balmora
odkopałeś temat sprzed 4 lat - gz...
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Cytuj:
przepraszam ale wszystkie inne posty przed tym powyzej sa z 2003 roku. EJ archeolog, jak przegladasz spis tematow, to prosze nie od TYLU!!!!!