|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Otóż pisze tego postac ponieważ wydaje mi się ze takie Hełmy/kapelusze jak:
Hat of the Mad Mystic Turban Magician Hat Nie mogą byc zwyklymi kapeluszami skoro noszą je wysoko lvlowi sorcowie/druidzi osobiscie tego nie posiadam jednak slyszalem kilka plotek(byc może nie prwadziwych) w stylu "hat of the mad daje mlvl up" albo "magican hat zwieksza silż czarów" Prosze odpowiedzcie i napiszcie co to tym sadzicie, bądź jesli wiecie to napiszcie jakie właściwosci mają te kapelusze(jeśli wogole takowe są ![]()
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Nie stwierdzono jeszcze zadnych ukrytych wlasciwosci tych kapeluszy. Przedmioty/sety/bronie nic nie daja, procz tego co jest napisane.
Sorki je nosza, bo: a) malo waza, b) fajnie/smiesznie (niepotrzebne skreslic) wygladaja.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Hehe byc moze to prawda a bycmoze zostana odkryte
Sam zamieżam sobie sprawic Hat of the Mad Ktos mi powie skad moge ja dostac, badź za ile mozna ja kupic na poszczegolnych serverach? P.S. Thx za pomoc i sry za błędy
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh skąd wziąć nikt CI nie powie tu po to by był QS ...
a btw. ja jestem plakiem i nosze hat of mad. to moze nie powinniem go nosic bo nie jestem sorcem??!! nie no sry ale buahahahahah nossza go profesje dla których arm nie jest potrzebny ( czyt. palek,druid,sorc) no i nawet fajnie wygląda... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() @up
Powiedzenie skąd może ja wziąć nie jest QS. Powiedzenie JAK może ją wziąć jest QS. Zdobyć ją możesz z niezbyt trudnego questa: Mad Mage Room. Dalej nie pamiętam ![]() A co do noszenia ich przez ludzi...mało ważą a mają jakiś armor dlatego ludzie je zakładają na głowy ![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Powiem tyle :
Cytuj:
Nic więcej nie usłyszysz ![]()
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Legedna glosi ze ten helm-kapelusz zostal stworzony zeby chronic drutow-sorcow przed udarem slonecznym gdy spedzaja za duzo czasu na evul hantach.
Wiec nie ma nic niezwyklego w tym :S a szkoda btw fajnie wyglada @down tez Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 29-08-2005 o 19:20. |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() j/k
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Kapelusze te nie mają żadnych niezwykłych właściwości. I nie ma tu nic do dodania. Jeśli ktoś je nosi to albo ze względu na wagę, albo dla własnej przyjemności.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jak tutaj już napisali noszą ten kapelusz sorce/druty/palkowie by mieć więcej capa na bolty/runy te profesje nie bloaczą nic i walą na odległość więc co jest dla nich ważniejsze?? amunicja czy arm? dlatego biorą ten kapelusz bo ma mało capa
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Imię: Dramara
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Herganona :D
Poziom: 20
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Eee moja mama uzywa hat of the mad jak chodzi na demony no bo to letkie a druidowi i sorckowi potrzeba capa na b-arrows i na runy
![]() ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Po h... oj po co przepłacać!? Jak ci potrzeba capa to wyrzucasz helmet, 3 arma i tak cie nie ratuje
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Imię: Uciekiniereek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() ja moim sorcem hat of the mad nosilem bo :
1. (wazniejsze) zajebiscie wyglada ![]() 2. (mniej wazne) lekki i 3 arma ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() To tylko lekka czapeczka
|
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja to kupiłem za 1.5k >.> |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() lol hat of mad za 1,5k? na jakim otsie grasz? albo od jak wielkiego nooba to kupiłeś? bardzo w to wątpie...
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Sanyol_Master - 09-05-2007 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() A to hat of mad to jest guwno!!Pominno miec to ponad 11 arm. a nie 1 niech ci z cip soft pomysla nad tym co robia. A ja jestem poczatkujacy na forum tibia.pl i poczatkujacy w tibii
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... pomyślmy... może dlatego, że jest rzadszy? Violet Gem nic nie daje, a jest droższy od Yellow Gema, który... też nic nie daje. No cóż. Do tego 'bezwartościowy' Crystal Wand > jakikolwiek_wand_dla_maga. I wiele innych przykładów.