|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() pomuscie mi bo nie moge wejsc na tibie nie wiem co jest grane jak włanczam jest conekting world i potem jakis eror sie wyswietla
i nie moge nic na to poradzic wgrywalem juz tibie z 6 razy i nic windowsa tez zmienilem i nic POMUrzcie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Masz to samo co jest u mnie - laczysz sie z serwerami Tibii przez siec Tel-Energo. Niestety serwer na styku sieci Tel-Energo i niemieckiej sieci jest obecnie nieczynny, dlatego nie ma polaczenia z Tibia. Nie pozostaje nic innego jak czekac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Kiedy to się właściwie zaczęło? Bo ja już dawno się nie logowałem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
![]() |
![]() Wydaje mi sie ze jakos tak w swieta... piatek kolo 17:00-18:00 ale moge sie mylic... ale po 1h ustalo ale teraz to to jest szok.. dluugo bardzo
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Ej Poli ja mieszkam w Krakowie i mam taką osiedlową siec i mi wyczytuje okienko z postaciami a potem ten błąd WTF ? co jest grane i kiedy to naprawią ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ponieważ może nie możesz wejść na strony niemieckie lub na angielskie ale jak już nie możesz wejść i wyskakuje nadal erro albo
Connot connect to the game server. Error: connection timeout to zrób następująco Ściągnij tibie proxy 1. uruchom tibia proxy 2.potem uruchom tibie 3. wpiszscie dane do postaci 4.i powinno już wejść bo ja tak samo miałem i poskutkowało jest to sprawdzone ![]() ----------------------------------------------------------------- Nie zatrzymasz mnei jak zachodzącego słońca !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja dopiero pierwszy raz jestem na tibie i nie moge dac sobie rade. wszyscy w to graja a ja nie. Pomożcie mi. Jak sie zalogowalasm i teraz mam niby sciagnac tibie7.4 to jak ja mam to zrobic. niech mi kto pomoze to zwieksze grono dziewczyn grajacych w to
![]() pomozcie mi prosze ![]() |
![]() |