|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() a wiec moja historyjka jest nastepujaca
![]() Gram na mainie pierwszy raz wiec chodzilem i zwiedzalem, poszlem odwiedzic venore i wracajac wpakowalem sie na oboz amazonek. Troche powyzej znalazlem zejscie do groty zabilem w niej kilka szczurow i wylazlem po drabinie na gore. I okazalo sie że aby zejsc na dół trzeba miec łopate której nieposiadam a jest to niestety miejsce nieuczeszczane przez ludzi ![]() W związku z tym mam prośbe czy mógł by ktoś tam przyjść i mnie wyciągnąc stamtąd ?? Zaznaczam że konieczna jest łopata, Niestety nie jestem w stanie sie odwdzieczyc finansowo gdyz mój cały majatek to 27 gp w plecaku i 100 gp w depo ![]() Z góry dziekuje za ewentualna pomoc Xena Altriell << Moje imie Gram na świecie Thoria http://img196.imageshack.us/my.php?image=snap0913aj.jpg |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Może screena byś dał? To by ewentualnemu wybawcy ułatwiło zadanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Mogłes uniknąć pisania tego tematu , nastepnym razem pomyśl o :
1. Msg do kolegi. 2. Relog na inną postać. 3. Help Channel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() help chanel powiadasz
to nie wiesz ze tam odpowiadaja tylko na pytania o manual,zasady itp? jakby napisal ze potrzebuje pomocy odeslali by go do game-chat'u |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
http://img196.imageshack.us/my.php?image=snap0913aj.jpg) -.- Napisz na trade (tak wiem ze to SPAMowanie i w skrajnych przypadkach prowadzi do bana[ja tak nie robie]) - czasami znajdą się jakies litościwe osoby (ja na mytherze pomagałem jak ktos na TRADE pisał)... a czmu na trade - bo siedzi tam najwięcej osób Denerwuje mnie SPAMowanie na trade ale to jest, niestety, skrajny przypadek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez tam keidys wpadlem (to byly czasy^^)...:/ ale ci niestety nie pomoge bo titania albo pandoria...:/
sprobuj na trage albo game channel...