|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest temat co chcemy nowego wiec czekam na propozycje co jednak najbardziej sie nie podoba po tym "update"...
P.S. Modkow prosze o usuniecie tematu dopiero wtedy jak nikt nie odpisze na niego(czyli dajcie jakis tydzien pliska;p)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Insane The Balrog Child
Profesja: Sorcerer
Gildia: Abandon
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: 28
|
![]() zeby spear po rzuceniu bylo mzona podneisc chociaz z 10 razy a potem by sie psul, bo jets jednorazowy i to bzdura ;/ tak smao jak inne itemki do rzucania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() spear nie jest jednorazowy on się zużywa tak jak ty napisałeś po kilki rzutach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja bym napewno usunal soul pointsy soul pointsy i jeszcze raz soul pointsy... glupie to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() @up
przez te soul point najbardziej ucierpiala twoja farma drutow ![]() @topic ja nic bym nie usunal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Thais
Imię: Darth Ziutek
Profesja: Knight
Gildia: Flames
Świat: Fortera
Poziom: 41
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ja bym usunął Soul Piontsy,i to ze speary sie rozwalajom
![]() A tak wogóle powinni zrobić że Knajtom miecze, cluby, i topory się tępiom, i zadają mniejsze obrazenia, a potem muszą isc do kowala i za kase im kowal naprawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ja bym usunal noobow....
no i zeby SP szybciej rosly na faccu ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() nie rozumiem o co wam chodzi z tymi sp ja gram sorkiem i praktycznie nie odczuwam roznicy, zrobie rune zabije rota poczekam chwile (w miedzy czasia mana mi sie regeneruje) i zabijam nastepnego (w przypadku sd pozniej jest jeszcze trzeci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() 1. Debili którzy narzekają na soul pointsy bo mają niedziałające aktualnie farmy rune makerów
2. Niszczenie spearów - powinno dać sie je naprawić, n.p. 1 spear do naprawy - 1 gp, 10 spearów - 9 gp, 100 spearów - 90 gp itp
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Wszystko (10 znaków)
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Jednyne co bym usuna to znkjakace bronie rzucane! Duzo osob mowi jak gram sobie druidem (z podpisu
![]() Btw. podpis nie aktualny jak mi sie bedzie chcialo to go zmienie ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
![]() |
![]() Ja bym chciał, żeby tylko zwiekszyła się ilość SP dla Facc i żeby minimalnie szybciej przyrastały...mogą być..ale niech rosną szybciej...bo ja robia hmmy...i zabijajac mostera co 4 minuty...mam problem z soulami. Dla mnie to jest dosyć duże utrudnienie.. i wacale nie mam farm druidów ani nie stoje afk...
Przesadzili z tymi soulami...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: Friitanzplax
Świat: Pandoria
Poziom: 20
Skille: 54/40
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Usunołbym:
-Noobów utrudniających życie doświadczonych graczy... -Hackerów kradnących postacie... -SPAM'erów zaśmiecających Chat... Ale to co można zmienić: -Przyzpieszyłbym wzrost SP dla FACC. -Dodawałbym 1-3 SP co LvL. Ostatnio edytowany przez Rafaelo - 01-09-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() SPiry są neico iritujące, anwet dla mnie choć gram sorciem... Poprostu żał mi qmpla =/... Kiedyś postawiłem mu ghoula... Niestety po 3 minutach GHoul stał się bezużyteczny (spiry qmpla poszly się ***) teraz koelga zbiera kamienie, ma już ok 100, zbiera kilka dni choć nawet i to wystarczy na max 30-60 minut traina =/
Wg. mnie powinni wprowadzić takie coś, że każdy nietarfiony spir (chmurka) odlatywałby o 2-3 kratki OD celu ataku, co powodowałoby, że paladyn musiałby chodzić po spiry, i być przy kompie nie utrudniło by to zbytnio gry uczciwim graczom bo i tak mieli by te spiry na miejscu... (To tylko taki mój mały pomysł z wieloma niedociągnięciami, wymyśliłem go teraz na syzbko więc może nie być tak "idealny" ale to nie ważne ![]() A codo souli to gdy jeszcze miałem FACCa, nie przeszkadzały mi, ąż tak tylko czasem musiałem z przymusu iśc zabić pare trolli chodź mi się nie chciało =/
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() tak faktycznie soulpointy nie przeszkadzają FACC....gorzej tylko jak masz ich 0 i chociażby masz lagi i expić nie pójdziesz...to po 1....po 2....żeby nabić całe 100 sp na FACC musisz expić około 3,5H niezależnie co i jak bijesz...
mnie soulpointy zmusiły do kupna PACC...oczywiście nie za RL kase ![]() co bym usunął w update? - system antylurowania - może nie usunać ale powiększyć limit oddalenia potworka o kilkanaście kratek więcej. - łamiące się speary - bardzo dobre rozwiązanie moim zdaniem, choć troszeczkę rzadziej mogłyby się one rozwalać. - runy w sklepach - to chyba największy plus (sprzedaje swoje drożej) ;D
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() J bym usunol te zasrane speary to jest suche 1 spearem sie zuci max 5 razy paladyni maja przejabane <sorry>
PORADNIK DLA PALADYNA: NIE ZAKLADAJ PALADYNA DOPUKI NIE ZMIENIA SPEAROW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
![]() ja bym usunął soule (nie, nie używam farm druidów) bo Macroerzy szybko znaleźli rozwiązanie-
afk koło spawnu wolfa/czegokolwiek-co-daje-więcej-niż-15-expa i łamiące sie speary- na rooku zlootowałem speara z Trolla, i złamał sie po pierwszym rzucie!!! to samo ze spearem ze sklepu. MIAŁEM JEDEN<-DLA TYCH CO CHCĄ SIĘ KŁUCIĆ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tibię (tak wiem ten limit 10 znaków ;s)
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tematy/posty graczy narzekajacych na sp/speary
@Down Czemu nie na temat ? Przecierz to o czym napisalem zaczelo powstawac po update ![]() Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 01-09-2005 o 23:03. |
![]() |
![]() |