|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
|
Jest temat co chcemy nowego wiec czekam na propozycje co jednak najbardziej sie nie podoba po tym "update"...
P.S. Modkow prosze o usuniecie tematu dopiero wtedy jak nikt nie odpisze na niego(czyli dajcie jakis tydzien pliska;p)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Insane The Balrog Child
Profesja: Sorcerer
Gildia: Abandon
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: 28
|
zeby spear po rzuceniu bylo mzona podneisc chociaz z 10 razy a potem by sie psul, bo jets jednorazowy i to bzdura ;/ tak smao jak inne itemki do rzucania
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
spear nie jest jednorazowy on się zużywa tak jak ty napisałeś po kilki rzutach
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
|
ja bym napewno usunal soul pointsy soul pointsy i jeszcze raz soul pointsy... glupie to
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
@up
przez te soul point najbardziej ucierpiala twoja farma drutow @topic ja nic bym nie usunal |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Thais
Imię: Darth Ziutek
Profesja: Knight
Gildia: Flames
Świat: Fortera
Poziom: 41
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
|
ja bym usunął Soul Piontsy,i to ze speary sie rozwalajom
,A tak wogóle powinni zrobić że Knajtom miecze, cluby, i topory się tępiom, i zadają mniejsze obrazenia, a potem muszą isc do kowala i za kase im kowal naprawia. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
|
ja bym usunal noobow....
no i zeby SP szybciej rosly na faccu Bo tak naprawde to bardzo przeszkadza i to jest fakt!
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
nie rozumiem o co wam chodzi z tymi sp ja gram sorkiem i praktycznie nie odczuwam roznicy, zrobie rune zabije rota poczekam chwile (w miedzy czasia mana mi sie regeneruje) i zabijam nastepnego (w przypadku sd pozniej jest jeszcze trzeci
) mi to w niczym nie przeszkadza |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
|
1. Debili którzy narzekają na soul pointsy bo mają niedziałające aktualnie farmy rune makerów
2. Niszczenie spearów - powinno dać sie je naprawić, n.p. 1 spear do naprawy - 1 gp, 10 spearów - 9 gp, 100 spearów - 90 gp itp
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
|
Wszystko (10 znaków)
|
|
|
#12 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Jednyne co bym usuna to znkjakace bronie rzucane! Duzo osob mowi jak gram sobie druidem (z podpisu
) "Ty to masz fajnie te sp co 15 sekund i masz 200 max". Juz mi sie odechcilo tlumaczyc ze na 15 sek. na sp i 200 jako limit. TRZEBA MIEC PROMOCJE NIE WYSTARCZY PACC!!!Btw. podpis nie aktualny jak mi sie bedzie chcialo to go zmienie .
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
|
Ja bym chciał, żeby tylko zwiekszyła się ilość SP dla Facc i żeby minimalnie szybciej przyrastały...mogą być..ale niech rosną szybciej...bo ja robia hmmy...i zabijajac mostera co 4 minuty...mam problem z soulami. Dla mnie to jest dosyć duże utrudnienie.. i wacale nie mam farm druidów ani nie stoje afk...
Przesadzili z tymi soulami...
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: Friitanzplax
Świat: Pandoria
Poziom: 20
Skille: 54/40
Poziom mag.: 8
|
Usunołbym:
-Noobów utrudniających życie doświadczonych graczy... -Hackerów kradnących postacie... -SPAM'erów zaśmiecających Chat... Ale to co można zmienić: -Przyzpieszyłbym wzrost SP dla FACC. -Dodawałbym 1-3 SP co LvL. Ostatnio edytowany przez Rafaelo - 01-09-2005 o 17:27. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
SPiry są neico iritujące, anwet dla mnie choć gram sorciem... Poprostu żał mi qmpla =/... Kiedyś postawiłem mu ghoula... Niestety po 3 minutach GHoul stał się bezużyteczny (spiry qmpla poszly się ***) teraz koelga zbiera kamienie, ma już ok 100, zbiera kilka dni choć nawet i to wystarczy na max 30-60 minut traina =/
Wg. mnie powinni wprowadzić takie coś, że każdy nietarfiony spir (chmurka) odlatywałby o 2-3 kratki OD celu ataku, co powodowałoby, że paladyn musiałby chodzić po spiry, i być przy kompie nie utrudniło by to zbytnio gry uczciwim graczom bo i tak mieli by te spiry na miejscu... (To tylko taki mój mały pomysł z wieloma niedociągnięciami, wymyśliłem go teraz na syzbko więc może nie być tak "idealny" ale to nie ważne )A codo souli to gdy jeszcze miałem FACCa, nie przeszkadzały mi, ąż tak tylko czasem musiałem z przymusu iśc zabić pare trolli chodź mi się nie chciało =/
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
|
tak faktycznie soulpointy nie przeszkadzają FACC....gorzej tylko jak masz ich 0 i chociażby masz lagi i expić nie pójdziesz...to po 1....po 2....żeby nabić całe 100 sp na FACC musisz expić około 3,5H niezależnie co i jak bijesz...
mnie soulpointy zmusiły do kupna PACC...oczywiście nie za RL kase co bym usunął w update? - system antylurowania - może nie usunać ale powiększyć limit oddalenia potworka o kilkanaście kratek więcej. - łamiące się speary - bardzo dobre rozwiązanie moim zdaniem, choć troszeczkę rzadziej mogłyby się one rozwalać. - runy w sklepach - to chyba największy plus (sprzedaje swoje drożej) ;D
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Śrem
|
J bym usunol te zasrane speary to jest suche 1 spearem sie zuci max 5 razy paladyni maja przejabane <sorry>
PORADNIK DLA PALADYNA: NIE ZAKLADAJ PALADYNA DOPUKI NIE ZMIENIA SPEAROW PP |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
ja bym usunął soule (nie, nie używam farm druidów) bo Macroerzy szybko znaleźli rozwiązanie-
afk koło spawnu wolfa/czegokolwiek-co-daje-więcej-niż-15-expa i łamiące sie speary- na rooku zlootowałem speara z Trolla, i złamał sie po pierwszym rzucie!!! to samo ze spearem ze sklepu. MIAŁEM JEDEN<-DLA TYCH CO CHCĄ SIĘ KŁUCIĆ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
Tibię (tak wiem ten limit 10 znaków ;s)
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
Tematy/posty graczy narzekajacych na sp/speary
@Down Czemu nie na temat ? Przecierz to o czym napisalem zaczelo powstawac po update ![]() Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 02-09-2005 o 00:03. |
|
|
|