|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Raynold tak Cię rozłościł powrót do szkoly ze uswasz pierwsze lepsze tematy??
Do administracji przez taki ch***i na stanowisku moderatorow psujecie sobie opinie w necie. Serdeczne podziekowania dla kolegow ktorzy w sposob rzeczowy i konkretny mi pomgli. |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Lakewood, NJ
Stan: Aktywny gracz
Imię: Orzelek
Profesja: Druid
Gildia: Green Land
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
1. Jush masz bana 2. Temat jush jest skasowany 3. Po co jest to forum sie nazywa: Dla Poczatkujacych ??? skoro nie mozna sie o nic spytac tylko trzeba szukac. 4. Po co jest forum i po co uzytkownicy maja prawo pisania nowych ematow skoro nie mozna na nim pisac postow ?? 5. Dlaczego 80 % skasowanych postow jest skasowane przez ciebie ? Odpowiedz Raynold |
|
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @lord_total: Gdybyś był trochę dłużej na forum, to byś wiedział, że jestem wielkim nieukiem i do szkoły nie chodzę.
I twój temat nie był pierwszym lepszym, tylko drugim gorszym. Przykro mi bardzo, że nie odpowiadają ci warunki panujące na forum. Przykro mi, że nie tolerujemy masowego spamu i powtarzania tych samych rzeczy dziesiątki razy. I podszkol trochę swój język, bo ocenzurowane słowo odmienia się przez końcówkę -ów, dziecko. @Orzełek 1. Jeszcze nie 2. Nie, żeby sobie przeczytał 3. Ten dział nazywa się: "mainland". 4. Forum jest po to, żeby się ubogacać nawzajem, wymieniać informacje, brać udział w dyskusjach i mądrze z niego korzystać 5. No cóż... Może dlatego, że mam trochę surowsze podejście do oceniania tematów, niż inni Moderatorzy i nie będę się cackał z setnym tematem o tym, co nam daje bycie w gildii, co to jest teleport, gdzie mam expić, jak mam trenować i powiedzcie mi, czy mam fajną postać i eq -.- Aha - odsyłam do przyklejonego tematu w dziale "Inne" - tam proszę o przeczytanie tematu "Dlaczego usuwacie". Pozdrawiam wszystkich fanów...
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 01-09-2005 o 22:47. |
![]() |