|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Znalazłem stronę o Tibii na której są przedmioty(może coś jeszcze, ale na razie tylko przedmioty odkryłem)pochodzące prosto z www.tibia.pl(z serwera Matkusa). Więc teraz pytanie, czy takie coś jest legalne? Nie dość, że ten ktoś używa zdjęć z www.tibia.pl("kradnie" mówiąc krótko) to jeszcze obciąża serwer plików. Strony nie podaję, bo się posypie, że ją reklamuję(a nawet nie znam twórcy). Mogę podać jej adres przez PM jakiemuś modkowi jeśli będzie chciał.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jeśli Matkus nie wyraził na to zgody, to oczywiście jest to nielegalne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() wyślin maila na abuse i już :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Plagiat to najgorsze swinstwo jakie moze byc -.- sam widzialem wiele plagiatow tibia.pl, nawet zywcem skopiowane newsy :|, za plagiaty powinna byc duza kara, dobrze ze na forum taka jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() A możesz dać link?
Plagiat to jest chamska sprawa. Człowiek sięnapracuję a drugi se skopiuje i się podnieci -,- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cóż. Zdaża się. Chamstwo i tyle. Myślę, że powinienes podac link zeby wszyscy mogli uznac material tej strony jako plagiat i zrobic z tego glosniejsza sprawe, by ta strona stracila na popularnosci.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wysłałem już link do Dr. Omadera. Może on go zamieści.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |