|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Dzisiaj wchodząc na tibia.com zauważyłem, że na niektórych serwerach jest "dużo" ludzi.
![]() CIPowie chyba maja jakieś problemy z Tibią...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() nie wiem o co chodzi ale takiej ilosci osob nie moglo byc na serwerze - chyba :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Fotomontaż. Zobaczcie na Luanre. 6 powinno byc jeden pixel w prawo. A wogle na tibia.com wogle niema tyle kont. Czyli Albo błąd albo fotomontaż. Ja uważam że to fotomontaż.
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Fajny dowcip. Tylko troche ci nie wyszły wymiary.
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Zwrocie uwage ze liczby sa = maxymalnej wartosci zmiennej INT (2^16-1), tak wiec blad w programie wyswietlajacym ilosc graczy.
Po update podobno bylo wiele takich buraczkow.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Ha! Gremlin widać, że sie zna na rzeczy!
Widać, że tu panuje zasada: Jak czegoś sie nie da wytłumaczyć to jest to fotomontaż. @Ketibro & gangrel666 Słabi z was specjaliści... No chyba, że tamte liczby są źle poustawiane. Ściągnijcie sobie ten screen "Players online" i weźcie lupe w Paintcie. Jest jakieś przesunięcie...?
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2004
|
![]() to nie jest foto montaz, na tibia.com dzisiaj rano tak bylo. ale to nie znaczy ze tyle ludzi na serwerach byli, tylko jakis bug na stronie tibia.com napewno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Troche to śmieszne ale czemu nie przeglodasz tematów. Niedawno dodałem temam z SS-AMI ze zrąbaną tibią i ktos pokazał tam juz ten przypadek:evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
![]() |
![]() Zastanawiajace. Tylko na tym forum jak jest cos zaskakujacego to od razu fotomontaz.
|
![]() |
![]() |