|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Dzis sie baaardzo wq.....lem.Chce sobie wejsc na posatc a tu ze mam bana za nicka!!Moj nick to asd.Glupie cipy uznaly ze to bezsensowna kombinacja liter!!!Oni sa naprawde glupi:/dsa Jest to skrot od pewnej nazwy.Cipy powinny sie napierw zapytac co to znaczy a nei bana dawac za takei zeczy:/Zastanawiam sie co z tym zrobic.Na stronce zmienilem name lock.Kiedy bede mogl sie zlaogowac na postac?
Ostatnio edytowany przez Master magi - 17-03-2013 o 00:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() HA.. to ma byc bezsensown konbinacja liter?...
niech skorzystaja ze swojego generatora imion to sie dowiedza co to sa bezsensowne konbinacje liter!
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() A jak mieli nie uznać tego za bezsensowna kombinajce liter skoro nie wiedzą co to znaczy??
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Wybacz,ale na miejscu CIPów zrobiłbym to samo.NFK to dla mnie bezsensowny zlepek liter.Mówisz że to skrót?Dobra,ale w Tibii skrót jakiegoś zwrotu wybrany na IMIĘ postaci nie pasuje zbyt do klimatu według mnie :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Nom Cipy to niezbyt inteligętne istotki..... Ale no cóż nic nie da sie zrobić...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A zalogowac sie bedziesz mogl jesli zminisz imie a GM, ktory dal Ci namelocka sprawdzi czy nowy nick jest poprawny. @Maniakalny Zabojca Jesli w grze masz taki nick to tez sie spodziewaj namelocka.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
co do tematu to dla mnie skrot Nfk tez nic nie mowi i raczej w grach rpg nie uzywa sie skrotow tylko calych nazw.
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() www.google.com
Results 1 - 10 of about 97,800 for NFK O ktore dokladnie znaczenie skrotu ci chodzilo? Ps. Uzywanie skrotu jako imienia tez jest nielegalne ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hmmm name lock jest zmieniony tylk ozastanawia mnei iel mam czekac az GM go zaakceptuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Dokładnie, masz teraz czekać i się modlić żeby zaakceptował. Mi 2 poprawek nie zaakceptowali i tydzien (prawie) pacca poszedł się (...). Tzn. mogłem grać inną postacią ale to nie to samo.
![]()