|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Test Serwer Login, może to głupie pytanie, ale ja nie wiem co to jest;p. Wytłumaczy mi ktoś? I bez bluzg prosze...
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NIe, to jest progrma ale w opcjach tibi masz test Server Login, to jest jakis serwer testowy, mozna tam dostac Magic plate armorra np za free czy co ?
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Test server jest to rzeźnia możesz tam zabijać ludzi i nic Ci za to nie grozi bo oni i tak nic nie tracą tam możesz się wyrzyć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja trace lvl jak mnie zabija czy cos z eq, i jak bym stracil tam co strace w normalnym serwie ?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Test s login to coś ale Quake 3
![]() |
#7 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Kiedy CIPowie chcą coś przetestować na większą skalę, uruchamiają coś, co isę nazywa TestServer. W chwili tworzenia tegoż serwera są tam kopiowane dane o wszystkich serwerach i graczach na nich. Może się tam więc spotkać np. danubianin z liberaninem.
Ginąc tam, traci się exp i sprzęt normalnie, ale TYLKO na tym testowym serwerze. Przypominam, że jest to kopia tylko z normalnych serwerów, więc ginąc na testowym serwerze nie giniesz na normalnym, nie tracisz więc na normalnym expa, skilli ani ekwipunku. I z tegoż właśnie powodu zawsze jest tam jedna wielka wojna. Każdy walczy z każdym, bo przecież na normalnym serwerze nie straci nic. Test serwer jest czynny tylko czasami, przez krótki okres, gdy CIPowie sprawdzą, co chcieli sprawdzić, wyłączają go spowrotem (a szkoda)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I na taka odpowiedz czekałem
![]()
![]() |
![]() |