|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() a więć zaczynamy:
![]() Kandydaci na prezydenta: ![]() Każdy chce oddać głos ![]() ![]() Spotykam Zbigniewa Relige na spacerze z psem: ![]() Rezydencja państwa Kwaśniewskich: ![]() Zainsteresowanie państwa Kwaśniewskich wyborami ^^: ![]() Śmiech Ochroniarzy z tego co widziałem ( najwidoczniej musieli o tym wiedzieć): ![]() Chcę zrobić kolejną część, ale na razie nie mam czasu. Jest to mój 1szy fake, więc przyjme oceny nawet te najgorsze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZAJEFAJNY FEJK NORMALNIE COOL I TEN KWAŚNIOK W DOMKU CO on robił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Hyhy, a tam mi brakuje telewizora z reklamą, z piosenką Meza
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pusto pusto pusto ja nie moge pusto fabula taka se
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up zdradze tylko że w następnej części będzie strajk więc nie będzie aż tak bardzo pusto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Good ;]
@ up. Jemu chodzi o to ze nie ma zadnych mebli w tej rezydencji itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up ahh to se w nastepnej części Kwaśny kupi i bedzie ładniej postaram się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Ano pusto. może dodaj jakichś ludzi, worki leżące na ziemi czy coś co oddaje dzisiejszą rzeczywistość (ci ludzie na przykład z szalikami biało czerwonymi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Zarabisty fake, tylko te nicki dziwne :/ tam gdzie ta ankieterka jeszt
Rob dalej bo moze dowciapne bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Heh co tu duzo mowic ciekawy pomysl dobre wykonanie tylko tak jak mowili panowie wyzej pusto dowaj jakies meble itp przeciez prezydenta stac na meble
![]() @do tego co sie pytal co robili Kwasniewscy Ja mysle ze grali w szachy albo warcaby
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Imię: Rall Leontis
Profesja: Druid
Gildia: Guardians Of Lights
Świat: Solera
Poziom: 20
Skille: 37/36
Poziom mag.: 36
|
![]() Fajny Fake'i
Kiedy będzie kolejny odcinek? xD @up ja myśle że Kwaśnioki grali na PS2 ![]() ![]() PS2 Rulezzz EDIT: GTA San Andreas też rulezzz xD Ostatnio edytowany przez eXsnooPi - 05-09-2005 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() fake jest zrobione w OTSie -.-''
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' Ostatnio edytowany przez Dagfen - 06-09-2005 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Mam propozycje moze za tym redaktorkiem by jakis kamerzysta chodził ;]
ja tu daje to co mi sie udalo jak czekalem w kolejce do tibi zmajstrowac ;] : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Pomysł - Bardzo aktualny fake. Może być. Tylko troche nudne. Nawet, jak na pierwszy odcinek. Hm, jęsli by się zastanowić, właśnie możesz pokazać kawałki z życia kandydatów. Tak jak napisałam, mógłbyś pokazać ich w sytuacjach "z życia wziętych", jak gotują, kupują gazetę, opowiadają o sobie... Poza tym, nie powinieneś wychwalać pana Tuska. No i tylko bez "mocniej, ah, ah", proszę. Przez takie teksty zbiera mi się na wymioty.
Wykonanie - Tu poszło nieco gorzej. Pierwszy screen mógł zostać zorbiony wśród ludzi, wyglądałoby to bardzo realistycznie. Mógłbyś zrobić go też "w studiu", co niestety wymagałoby więcej pracy. Ale jaki efekt! Kandydaci nie powinni być tak pokazani (tzn. zamknięci, jak w izolatce). Ochroniarze nie wpuściliby tak łatwo "Redaktora". Musiałby pokazać im legitymację i tak dalej. Niesmacznym screenie namber six juz pisałam. Nie powinieneś robić z ochroniarzy takich głupków. To raczej nie są Zenki z reklamy. No i na koniec: jeśli nawet to nie był ostatnio odcinek, powinien był się porządnie zakończyć. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() N00m jesli chodzi o wykonanie to jest raczej kiepskie ;/ Nie jest tragiczne, takie jakies przecietne. Pozmieniany szyk liter, malo mebli itd. Gadales niby z tym religam a tyle, ze sie z nim przywitales. Czekam na kolejne czesci i mam nadzieje, ze wykonanie bedzie duuzo lepsze ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() powiem ze dobry fake!! Wkoncu to Polska!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ej moge tego użyć w moim feeejq ![]() Fake: 7/10 ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Eeee wy jacys all dziwni jestescie? Wescie sobie z tad jakies fake i przylozcie do tego jakis item z sprite editor i on bedzie mniejszy -.-'' to było robione w OTSie LUDZIE!!!!!!
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' Ostatnio edytowany przez Dagfen - 09-09-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |