|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ile waszym zdaniem powinno sie brać minimum SD na demon hunt by był on opłacalny? Wiem, że wszystko zależy od szczęścia ale jakoś musi się to uśredniać... z moich obserwacji wynika, że biorąc 15-20 bp SD sorcem na 55 lvl'u oraz 53 mlvl'u loot akurat pokrywał mi koszty run (oczywiście był jeszcze drugi shooter, a loot dzieliliśmy w sposób: 1/2 dla najta i po 1/4 dla każdego shootera). Czy wogóle jest możliwe zarobienie poważnej kwoty na demonach czy tylko w najlepszym wypadku można wyjść na swoje? (oczywiście nie biorę pod uwagę niebywałego fuksa, np. 3 x e-plate z 3 pierwszyc demonów
![]() @Down (hity z SD) Może mało czytelnie napisałem ale chodziło mi oto, że schodzi mi 9-11 SD przy 2 shooterach (nie tylko ja -.-)... Jeśli idę bez drugiego shootera to na demona idzie ~18-22 SD + bursty Ostatnio edytowany przez Coen - 06-09-2005 o 14:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Hmm moim skromnym zdaniem na normalnym respie demona resp trwa z ~ 10 minut hunci sie tak do 20 Demonów i z tego jest Mms,Mpa,Golden Legi-Jeden z tych wiekszych rarów na pewno wypadnie. Bedzię dużo Gs'ów Fire Axe i tego typu "syfu"
20 Demonów 50bp Sd'ków i wyjdziesz na zero z runami exp(+) Licze to że to tylko ty bedziesz Shooterem +Jakis Palek na 101% zwróci Ci sie kasa za Sd'ki + exp @Down Tak Akurat sie składa ze na 10 demonów wypada rare a co dopiero mowic o 20... Obejrzyj sobie jakis film Demon Hunt @ixde.. Hmm jakim cudem na demona schodzi mu 10 sd'ków na demona? Latwo policzyc-Demon ma 8200hp:1000= 820 z sd'ka na takim lvl?Rary "czesto" z demonów lecą. Na 20 Demonów na pewno cos sypnie
"Prawdziwy Bohater Umiera Tylko Raz, Prawdziwa Ciota Umarła Zanim Się Narodziła" Ostatnio edytowany przez Johny De - 05-09-2005 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PO drugie niekoniecznie wypadnie mu ktorys z rarow-.-
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Aldora/Mystic Lane2
Imię: Ixde
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Rangers
Świat: Aldora
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() @johny de
idioto byleś kiedyś na demonach?Po 1 resp nie trwa 10 minut,po 2 za duzo sd ma brac,po 3 nie ma pewnosci,ze zwroca sie sd'ki
niC Ostatnio edytowany przez Ixde - 05-09-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() 10 - 20 bp sd to akurat prz dwoch shooterach, zeby zabic sensowna ilosc demo i nie siedziec calej nocy.
Rare zalezy od szczescia... nie mozna mowic ze co 10 demonow jest rare. Niekiedy idzie sie na demony i wypada z 2-giego mpa, a niekiedy sie uzywa 200 bp sd i z lootu sa 2 f-axe i gs.
![]() |
#7 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
czy te twoje "rozwazania" sa mądre? czy jestes debilem? czy ja sie pomylilem, i poszlismy na trolle, zamiast demonów? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Lol... najpierw zmieńcie knighta co kradnie 1/2 loota. Myślę, że po 30 bp sd coś wypadnie (mi osobiście na single nie wypadł ŻADEN powtarzam ŻADEN rar a huntów było kilka... Co innego demon hell
![]() Loot nie został zmniejszony... chyba pozyczyłeś sobie mojego pecha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
![]() |
![]() po ostatnim update Demony zaczęły dzilelić się z nami muchomorami ,ilość gp w ich bagach znacznie spadła, takze po kilku godzinach huntu czyli moje 25 bp sd (ok 16-17szt sd na 1 demona)nie liczac ilości uh blokera nasz loot to 1 f axe i "koszyk" muchomorów
![]() i jeszcze jedna sprawa : Demony z nudów czekajac na łowców bawia się w przesuwanie parceli ,co jest pewnego rodzaju utrudnieniem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły
Imię: Ancienciq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
|
![]() Wiecie, rar wypada róznie, moze wypasc po kilku pierwszych demonach, równie dobrze moze nie wypasc po 20-40 demmonach, nie ma regułki ze spada co ~10 demonów, smiensze ;/, a fa i gs tez róznie leci, nie zawsze jest ich sporo.
@topic Jesli chcesz zarobic na demonach to musisz miec raczej farta.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() zazwyczaj jednak RAR jak to zwiecie wypada bardzo żadko, znam takich co chodzili na demony już kilka razy i jedyne co im powypadało to tylko GS fire axe, na 10 huntow 1 tarcza MMS i ze dwie demon shieldy, po updacie to tragedia, a hunty nie były wcale krotkie
ps. rar przedmiot którego jest bardzo mało, rzecz którą posiada niewielu, w to wpisuje sie jeszcze mpa ale na już 2-3 letnich serwerach g legi czy też MMS można kupić praktycznie bez wiekszych problemów za stosunkowo niewiele, przedmiot cenny ale napewno nie rar