|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Wykorzystywanie bugów jest zakazane, to wiem
![]() ![]() @down: źle się wyraziłem, chodziło mi o test servy. Sry za wprowadzenie w błąd. :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Nie ctrl-b, a ctrl-z. Zglaszac znalezione bledy moga tylko tutorzy oraz counselorzy. Zwykly gracz nie moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @ up.
Nie prawda.. Bugi moga zglaszac wszyscy do consulera albo Tutora, a oni to przesylaja dalej...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe, Polin jest tutorem chyba , więc wie
![]() Każdy gracz może zgłaszać. Trafia to do tutora/CS'a . Jeśli takowy uzna to za prawdę przesyła "dalej". Jeśli sam znajdzie błąd, to odrazu sam przesyła go "dalej" ![]() A co pod "dalej" się kryje? Gm'y... ?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() wykorzystywanie nie, ale jak np. jest cos fajnego, nie wiadomo z kąd w naszym depo np ice rapier, i nie wiemy z kąd to, to nie wykorzystywanie ale zbiek okolicznosci
![]() ja mialem 2 Gdy od kumpla bralem rzeczy do baga, to tam ich nie bylo wodac, dopiero jak jeszcze raz go otworzylem A drugi to jak zaczolem gre w....swiontyni. normalnie sie wylogowalem, a jak znowu zalogowalem bylem w swiontyni(z depo mnie przerzucilo) Sprawdzam skile, są kasa, jest bron, jest hp, jest depot, jest Spietralem się, ale wszystko bylo w porzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() @up
ktos ci zrobil teleporta nieumyslnie... W miejscu twojego wylogowania akurat ktos stal, a jak to bylo przy skrzynce w dp, to za tym kims jeszcze ktos stal i cie tp do swiatyni... Normalka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o kicki, to wtedy cię wywala z serwera(nmawet jak walczysz z potworem), a jeżeli cię odłączy to ty zostaje a klijent wraca do pierwszego okna(do okna z rysunkiem), jeżeli chodzi o lagi to prawdopodobnie większość jest wywołana przez twój komputer, ja mam lagi tylko wtedy gdy Cip-owie robią coś z serwerami. Ja znamk kilka błędów w grze, np. są zabezpieczenia zeby się masowo nie respawnowały potworki, lecz jeżeli je przemieścisz troche dale to sie zrespawnuje drugi, a niepowinien(jest to najstarsza metoda pk-owania na rook-u)(Bear Cave)(nie Bear Room)
![]() |