|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Na rooku :P
A jak chcesz wiedziec dokladniej to wejdz na http://www.tibia.gery.pl i znajdz w menu Ślepy Orc (cos w tym stylu :P) i tam bedzie napisany jezyk tego orca i jak do niego dojsc :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Hi = charach
Bye = futchi Yes = mok No = nok Buy = goshak Weapon = Porack Sword = burka bata Sabre = Charcha Hatchet = hakhak Short Sword = Burka Bow = batuk Arrows = pixo Armor = Bora Studden Armor = Tulak Bora Leather Armor = Aka Bora Shield = Pora Brass Shield = Donga Studden Shield = Tulak Pora text wlasny nie posadzac o jakiekolwiek kopiowanie z innych stron ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2004
![]() |
![]() Czy mozna od slepego orca kupic life fluid? Jesli tak to napiszcie jak to sie mowi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Aha, jedna sztuka kosztuje 60 gp.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do tego, że life fluid = 60gp. Otóż w tej cenie jest tesh kaucja za buteleczke, która wynosi 5gp. Buteleczke mozna potem odsprzedać. Jeśli uzbierasz 20 butelek to masz platynke na rooku. 20 butelek * 5gp kazda = 100gp = 1platinum coin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() kup sobie orc language na rooku za 20gp chyba nic ci sie nie stanie jak wydasz troche kasy
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() jedyny slepy ork wystempuje na roku poza mistem a wienc musisz zdobuc 2 lvl po wyjsciu z miasta idziesz na samom gure i masz wejsc na du wchodzi i potem pierwsze wejscie za pomocom liny na prawo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() On tu chce jeżyka a nie język, więc co wy mu tu za bzdury piszecie =) j/k
język masz jush wyżej podany przez ludzi, nie mniej jednak ja przechodziłem rooka pełno razy i nigdy nie kupowałem od niego nic, nie ma nic dobrego w niskiej cenie =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Na ruku jest niedaleko miejsca gdzie sa niedzwiedzie musisz wejsc na tak wysoka gora i mowic do niego w jego jezyku POWODZENIA
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() dokładniej język orków
Hi = charach (cze?ć) Bye = futchi (narazie) Yes = mok (tak) No = nok (nie) Buy = goshak (kupić) Weapon = Porack (broń) -Sword = burka bata (miecz) (85gp) -Sabre = Charcha (25gp) (szabla) -Hatchet = hakhak (85gp) (topór) -Short Sword = Burka (30gp) (krótki miecz) -Bow = batuk (400gp) (łuk) --Arrows = pixo (30gp/10ar) (strzała) Armor = Bora (zbroja) -Studden Armor = Tulak Bora (90gp) (żelazna zbroja) -Leather Armor = Aka Bora (25gp) (skórzana zbroja) Shield = Pora (tarcza) -Brass Shield = Donga (65gp) (mosiężna tarcza) -Studden Shield = Tulak Pora (?) (żelazna tarcza) Studden = Tulak (żelazne/na) Leather = Aka (skórzane/na) ![]() |
![]() |
![]() |