|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]()
wystaw mi notkę ![]() ![]() PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 14-09-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tibia ;>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 20
Skille: 18/22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Po 1: Gratuluje filmiku.
Po 2: Moglbys mi podac wykonawce i tytul piosenki? Z gory dziekuje. Edit: Sorry na koncu jest napisane jaka muzyka ![]() Ostatnio edytowany przez Masat - 14-09-2005 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() up: ja moge powiedziec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
|
![]() Od*******cie się od muzyki ;] . Ciężkie brzmienie gitar idealnie pasuje do filmów akcji
wycenzurujcie to =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() jak by mój kumpel Cię spotkał na ulicy i był mu powiedział Metal sux...to by Cię wykajstrował
![]() a tak wogóle to film taki sobie, muza za cicho, film o GTA...a nie o tibi, więc nie wiem po co go tu dałeś? to jest forum o tibi i filmy powinny być o tibi, a nie o gościu który pół filmu lata samolotem ... Moja ocena: beznadzieja, nie na temat i nie warto ściągać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No ciesze sie, że pare osobom się podobał
![]() Cytuj:
Zapraszam do komentowania. Acha i dla tych co będą mówić :"To jest subforum o Tibii1! a nie o SA!" Wiem, zgadzam się, ale Gimli syn gloina usunął mi temat w OWIONIE (O wszystkim i O niczym).
![]() |
![]() |
#12 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
@Topic Niektore tricki naprawde fajnie ci wyszly ![]() Swoja droga - wrociles mi checi do gry w SA ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimejszon
Świat: Selena
Poziom: HAJ
Poziom mag.: 67
|
![]() Dlaczego zamieszczasz tu filmik i nie piszesz ze to GTA?! Skrót SA nikomu zbyt wiele nie mówi. Wiekszosc sciagnie dlatego bo to film wmv a filmy w tym formacie sa przyjemne w ogladaniu (jeżeli mówimy o tibi) moglbys nic nie napisac ale gdyby to byl filmik o tibi a ty tu z Gta SA wyskoczyłeś -.-'
Tematyka: Sux Muza: Niezła Jakość: Nice Ogólnie: Nie warto sciagać. -.-
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() temat do kasacji !
Przecież to jest forum o tibi. Są przecież inne fora o grach i tam można dac każdą grę. Przeciez kazdy zaraz nagra jakiś film (choćby jak pracuje na komputerze, klika i wogóle bajer + muza to już full wypas) i wrzuci go tutaj doda jakąś super nazwę, ciężka praca się opłaca czy inne hasło wyborcze i ludzie to ściągają i się denerwują ![]() @up on powiedział swoją ocenę, z którą się zgadzam...w/g mnie film jest kiepski i nie na temat, więc moja ocena jest negatywna i każdemu kto nie lubi GTA mówię: nie ściągać ! xD Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 14-09-2005 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ech ręce i nogi opadają Zimne piwo powinieneś dostać bana za nick -.-. Tak BTW... Czy widziałeś kiedyś kurde jego psia mać, by ktoś zamieścił filmik z gta SA?! No pytam się?! NIE!!! tylko ja, biedny poczciwy Huo razem z hoomikiem (\m/) zamieszczliśmy filmy (hoom tylko Chryzantemy Złociste w dziale FILMY na tibia.pl, ja Stunts i chyba jakiś jeszcze). Ech zawsze jakiś fewcking n00b zrobi wielki Offtopic, z czego modkowie mają prawo go usunąć ![]()
wystaw mi notkę ![]() ![]() PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 14-09-2005 o 17:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wasze forum więc nie czepiajcie się że filmik SA ! Jak sie niepodoba to trzeba było nie ściągać :/ ... ! Pomyślcie ! Odrazu rzucacie się na niego że filmik suxx i że to forum tibi a nie o Gta ... HIP-HOP RULEZ !
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciebie to chyba rodzicie nie wychowują co? nie dość, że brak kultury to jeszcze się unosi =\ mam nick jaki chcę i nie obchodzi mnie czy Ci się podoba...bana? niby czemu? aaaa piwo zapomniałem musisz czekać do 23 żeby widzieć reklame piwa
![]() ![]() ![]() @up ojeju czy Ty nie czytasz co piszemy? mówiłem, nie było by sprawy gdyby napisał w temacie to jest beznadziejny film o GTA a nie o Tibi i odrazu by nikt nie ściągał, ale on nie poinformował nas ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 14-09-2005 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Argh troche kultury to ze nielubisz metalu twoja sprawa ale to nieznaczy ze kto inny niema prawa tego słuchac ja osobicie nieprzpadam za hip-hop no moze niekture piosenki jakoś przeslucham a co do filmu morze byc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |