|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: ChOdZieZ
Stan: Niegrający
Imię: Master Knighst
Profesja: Elite Knight
Świat: SOLERA!
Poziom: 41
Skille: ??/??
Poziom mag.: 5
|
![]() Nadchodzi dzien przepowiadany w proroctwach! 6 czerwca 2006r. o godzinie 6:66 (7:06) w kraju zla ma wedlug satanistow przyjsc na swiat Antychryst...
Wielu wiernych Czarnego Pana czeka na ta chwile. Syn Satana wedlug proroctwa i bibbli ma na ziemi zgromadzic armir by z Dzien Sadu z Ojcem pokonac aniolow. Co o tym sadzicie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Bzdura... tak samo w roku 69ad była największa orgia w historii... wierzycie? Nie...
Co do strony w twoim opisie to tylko dwa słowa: "rotfl, lol"... Jeżeli z ciebie taki wielki czciciel satana to powinienneś wiedzieć, że satanizm to filozofia, w ogóle odrzucająca istnienie takich sił jak Bóg, szatan etc., powinienneś wiedzieć, że czciciele lucka to szataniści... Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 14-09-2005 o 18:37. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() fajnie.. A wiesz, że 17 IX 2001 mial byc koniec swiata? Powaga!
-.- |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przesądy?
To ja już od 5 lat nie żyję!! Nieee! Nie wierze w takie brednie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : Ara'gornP
A ja napisze swoja przepowiednie, a co! A dokladniej ja wyglosze! Dnia 5 maja 2006 roku o godzinie 5:55 czasu europejskiego wyjde na ulice, wskrzeszajac armie nieumarlych! I zabije ta kobiete, z ktorej ma narodzic sie Antychryst! I bede rzadzil swiatem (tu diaboliczny smiech "hahahhaha"). Boisz sie? ![]()
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ja sądzę, że za dużo nieprzespanych nocy, przy Harrym Potterze.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: ChOdZieZ
Stan: Niegrający
Imię: Master Knighst
Profesja: Elite Knight
Świat: SOLERA!
Poziom: 41
Skille: ??/??
Poziom mag.: 5
|
![]() dobra mowcie co chcecie proroctwo ma 3000 lat ^^
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Jestem zachwycony.. Musiałeś o tym powiedzieć na tym forum biegaj na forum satanistyczne i żyj długo i szcześliwie zabijając małe kotki.. -.-'
[Scor] Przepraszam za edita, ale musiałem to wpisać :> "OSZOŁOMY SIEJĄ PLOTY" Ostatnio edytowany przez $corcerer - 14-09-2005 o 21:30. |
![]() |