|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Proponuje do kalkulatora online dodac wiadomosci dotyczace treningu tzn ile godzin pomiedzy np 70 a 71 sworda/club/axe/shield
no i jak sie da to dla palka distance ![]() Jak ktos chce to niech powie co o tym mysli ![]() Pozdro
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Najpierw trzeba znac odpowiednia formule na ktorej mozna sie oprzec przy wyliczaniu czasu na odpowiedni skill. A o ile mi wiadomo nikt nie jest na 100% pewien jaka to formula.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() heh... npomysł niebardzo... jeśli sugerujesz się istnieniem kalkulatora ze strny tej to iwedz, że ona nie wylicza dobrze skilli .. kiedyś mniej więcej tak ale nie teraz....
Ja bym proponował aby te trzy kalkilatory co teraz są połączyć i stworzyć jeden.... to było by bardzo praktyczne
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() No tak przydalo by sie i znam jedna taka stronke z tymi kalkulatorami (bez keylogerow). Chcialem powiedziec znalem
![]()
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Na tibia.gery.pl była kiedyś tebalke wg. której można by zrobić taki kalkurator. Ale czy nadal jest nie wiem bo już tam nie bywam.
![]() |
#6 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Chodzi Ci o to... Cytuj:
Problem w tym, że zapewne jest to w pewnym stopniu niedokładne... |
|
![]() |
![]() |