![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Od niedawna zbieram figurki do warhammera wybrałem wood elfy a mój kolega dark elfy.Mam pytanie czy dobrze zrobiłem i czy może ktoś ma na sprzedasz dark lub wood elfy?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Outworld
Imię: Jodo Kast
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tempest Templars
Świat: Pandoria
|
![]() Ja bym ci radził poszukać na allegro.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Sa jeszcze roznego rodzaju lombardy i komisy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Gram w battla już dobre pół roku i powiem tyle... qmpel ktury gra dark elfami równo dostaje w dupe od wszystkich (tak wyszło, że mam pięcioosobową grupe bardzo dobrych qmpli którzy zbierają warha). A wood elfy są bardzo fajne tylko że trza umieć nimi grać.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja pogrywam w warcha too i Narazie mam bretonie ale na 9o% wymienie ich na właśnie woodenków. A co do tego qmpla z darkami, ponoć to jest jedna z bardziej dupnych raz w warchamerze. Jak to wyczytałem w ksiąrzce, anjlepiej zbierać tą rase która się wam podoba. Przyokazji, mam na sell 2 konnych z bretoni (ci normalni
![]() ![]()
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() hmm gram w Warhammera i chciałbym zgrać warha battla dam mi ktoś jakiś ciekawy adres o tej tematyce gdzie można dostać figurki itp. do tej gry ????
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Jeszcze 1 pytanie w http://www.rebel.pl/ są pokazane malowane figurki do warha pytanie jest takie czy kupujesz figurki już pomalowane czy sam musisz je malować ????
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Na alegro najczęściej figurki są już pomalowane ale jak kupujesz od producenta to trzeba samemu malować.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |