|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() OD kilku tygodni na titani toczy się wojna. Jest to wojna zlożona głównie z podchodów z obu stron. Narazie nie doszło do walki na otwartym terenie.
W wojnie tej udzial biora gildie Freedom i Kazadum wraz z gildiami sprzymierzonymi przeciwko gildi Unit i jej przyjaciółmi. Ciekawi mnie po której stronie wy się opowiadacie?? Dla nie wtajemniczonych dodam ze do gildi unit nalezą w wiekszości szwedzi a wiec w wiekszosci postacie +100level (np. Garimo 168 lvl, Latuz 158 lvl, Rostein 146 lvl ...). Natomiast gildie freedom i kazadum (gildia międzynarodowa) nie są juz tak silne chociaz posiadaja rowniez postacie powyzej 100levela (np. Morita De'Vrie 146 lvl, Sumer 136 lvl ...) Co ciekawe szala zwyciestwa przechyla sei w tej chwili zdecydowanie na strone freedom i kazadum - unit zabili dwoch czlonkow tych gildi natomiast freedom i kazadum szesciu czlonkow Unit!!!!!!!!!!! Awięc jeszce raz za kim się opowiadacie??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem freedom i kazadum w otwartej walce nie maja szans z Unitem natomisast w walce partyzanckiej maja spore szanse jezeli do ponad 100lvl z unitu beda podchodzic we 3 a nawet 4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Achhhh.... ta wojna, niedlugo sie tak rospeta, ze napewno bedzie na otwartymn jednakze sadze, ze mamy slabe szanse na zwyciestwo...
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() Ciekawi mnie wynik tej wojny, Unit widac stalo sie ofiara wlasnej taktyki, gdyz wlasnie "partyzantka" pokonali Freedom w ostatniej wojnie. Watpie, zeby doszlo do otwartych walk, bo Freedom ma bardzo zgrana gildie w ciagu zaledwie chwili loguje sie 30 graczy dopada wroga morduje i daje loga, moga sie tak bawic z Unitami przez wiecznosc, gorzej maja za to zwykli gracze, którzy sa dopadani przez Unitow i musza oplacac zycie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Mnie unit kiedyś huntowało ale ludzi z kazadom~ za***ali
wiec najleprze zeby oboje sie wytępili !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja tam za nikm narazie nie jestem za malo pogrlamem zeby w cokolwiek sie mieszac
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Moim skromnym zdaniem uważam, że na 'wolnym polu' kazadum etc. maja szanse jezeli tylko sie zoorganizują poniewarz z moich doswiadczen wiem ze szwedzi zawsze byli zoorganizowani i wiedzieli z w danym momencie maja WSZYSCY zrobic, a polacy, francuzi itp przegrywali je bo kazdy robil to co chcial
![]() wielu moich przyjaciol z titani high lvli sprzedalo swoje chary ludziom ze szwecji za odpowiednia cene [np. Neon Da'Rose (respect)] za okolo 1000 euro... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() Ja chce zeby unit przegral poniezwaz huntuje polakow i ostatnio kazal kumplowi placic za zycie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ja trzymam z Freedomem ponieważ nie nawidze Unitów, kazali płacić mojemu kumplowi 50k, a gdy już zapłacił to po jakimś czasie chcieli jeszcze 10k. Podobno Morita De'Vrie, Sumer etc przechodzą na nowy serv ^^
|
![]() |