|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ten opis , pomoże młodym low-lvlowcom , zarobic troche kasy i expu , bez bardziejszego ryzyka jak masz 10-15 to chodzic w 1-2 poziomie dziury na ghostlancie , jak pojdziesz na dalsze poziomy to moze .. ..sie tragicznie skonczyć sa tam dwa trapy ( jeden z gsem , drugi niewiem z czym ) , i niemozna wyjsc tylko trza bic gsa ,po 2 poziomie bedo 2 dziury tam znajdziecie , (slimy w jednej , a w drugiej Ds )
dalej niewchodzilem bo niechcialem trapa chodzic ![]() na 2 poziomie jest resp fire devila ( 1 tylko ) , ale dla nizszych lvlow potrafi przywalic z fb wiec zalecane miec 4+ mlvl i kilka uhow , a tera screeny z mojego huntu ![]() ps . sor za jakość ale niechcialem zeby wam sie ladowaly 3 godziny screnny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------- Jak dostane pacca to zrobie kilka screnów z vamp/hero/necr ![]() cya @ pozdr mam nadzieje ze duzej lipy niezrobilem ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Gratz bardzo ladne zdjatka.
Czekam na wiecej, moze ze mna w tle ![]() Pozdrawiam Thor |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ładnie, ładnie.
Musze przyznać że niebyłem jeszcze tam, ale się niedługo wybiore. I powiedz jeśli możesz (wiem że zależy od świata) ale średnio to tam dużo czy mało ludzi biega? I tak z ciekawości, czemu nienosisz botów? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() No jak dla początkujących graczy to nawet tu mozna nabic na tych gulach ale fd moze byc dla nie których za dobry.
#5 |
Guest
|
![]() Wiecie co ale ja slyszalem i nawet prawie pewien jestem że jest tam gs.Jest tam komnata do której wchodzisz schodami w dul a nie mozesz nimi wrucic musisz przebiec i nacisnac dzwignię.
P.s Jest tam też duzo komnat z Demon Szkieletami 8) |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Gratz fajnie ci z FD poszlo !!!
![]() ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Pytanie...
Gdzie dokladnie jest wejscie do ghostlandu i jak tam wejsc zeby sie nie wrypac na 50ghouli czy DSa w malym pokoju czy inny szajs ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() Hmm nic specjalnego dla mnie... a tam dalej gdzie mówiłeś o dwóch dziurach że w jednej jest slime a idac na południe 1 ds to dalej w dół schodkami sa 4 ds i nic wiecej (oczywiście pełno ognia)
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() yo thor
![]() ps . ja tam niespotkalem Nikogo przez 30 min (tzn na harmoni gra 300-400(max) osob online , i w ab jest z rana 2-5 osob.. ostatnio poszlem na zamek to full respawn ( 2 zergi biegajo sobie, na nastepny pietrze 1 guard i 2 archery , ![]() chodze z strzalami , zebym mi sie to oplacalo , na gsy i poh chodze z boltami ( na poh w stopniu - dragi , itp ) normalnie mi sie to nieoplaca bo cycek 5-10 strzal i pada.. hmm dziura do wejscia jest .. hmm troszke opisze ![]() 1. przychodzisz do bramy carlin ( tej u gory ) , wes z sobo rope i łopate ( pilnie ! ) , w lewo idziesz , przechodzisz przez przeszkody ( sciany itp , ) widzisz dziure , rozkopujesz , wchodzisz ( sa tam tylko rabbitsy ![]() ![]() ![]() ---------------------------- A tak btw , zachecam wszystkich do grania na harmoni .. 300 osob online , ludzi prawie niewidac ![]() wolne respy na expach , i o kazdej godzinie wejdziesz za 1 logoutem ! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
|
![]() Nice ss'y, może w przyszłości będę chodził na Ghostland, ale narazie jestem za słaby na FD(przynajmniej mi się tak zdaje)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Krótko zwięzile i na temat. fajne...
![]()
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakie miales skille??
i z jakimi na ghoule mam 49/42 (pall) wystarczy? |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() nono...fajne fotki...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam skille 61/40 , niepytajcie dlaczego takie slabe
![]() Server non-pvp ... i trza na cyklopach trenowac ![]() fd.. po ostatnim updacie niewali juz takich kombosow( przynajmniej mi sie tak zdaje ) mi zadawal hitsy po 20 - 50 ( max z fb ) , a przed update dla mojego sorka 50-70 .. :> na ghoule trza chodzic z lukiem i z bagiem uhow , bo bez tarczy moze ci zajeb.. ![]() ok , sry ale poh czeka ![]() ps . w opisie pisze inny skille , a to dlatego ze 2 razy deadlem na gsie ( raz wpadlem do dziury w poh 8) 8) i niemialem szans wyjscia , a drugi to na lagu mnie zabil ( kick na poh 8) 8) 8) buheheh ) |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
Ja tam wszedłem knajtem na ~21- 22 lvl i przeżyłem. Jedna ciota mówiła ze tam jest quest z 5 zwykłymi szkielami (ta ciota to 11lvl paladyn) i poszłem tam a on za mną ja jakoś wyszedłem (2 uhy zeszły zeby przejśc to miejsce) a on padł - i tak niech się cieszy ze nie padł pare razy więcej zabity przezemnie bo mu się należało. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam jest quest , na bohy podobno . Wchodzi tam grupa 15 osob ( wszyscy 50-60 lvl ) i nikt niewychodzi..
normalnie archiwum-x , a pallek cie zrobil w konia i nalezalo mu sie dead.. , chyba mu sie quest z rooka pomylil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() ca1z debilu czemu nie grasz na Isarze
![]() buuuuuuuuuuuuuuuuuuu! wracaj ;p |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() spoko ss'ki
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Nie pochwalaj tak Harmonii, bo sam tam gralem (na poczatku fajnie zawsze wchodzi, malo ludu), ale nawet na maina nie przeszlem jak zobaczylem jakie tam sa kolosalne ceny np. dragon hammer 6k (lol).
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam druida level 13 moge wziac bp hmm oraz bag of uh czy dalbym rade prezyc?
Na pierwsza rundke chce isc z rycerzem level 23 ale na nastepne? PS.Gram na Titani.