|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie tematyki fake'ów wolicie + w jakich obrazach je najlepiej pokazać? | |||
science fiction + Obraz prosto z wyklejania (32x32 każdy osobny element - ten mniejszy) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 23.26% |
Fantasy + Obraz prosto z wyklejania (32x32 każdy osobny element - ten mniejszy) |
12 | 13.95% |
science fiction + Obraz jak z Tibii |
14 | 16.28% |
Fantasy + Obraz jak z Tibii |
26 | 30.23% |
Obojętnie co... . |
14 | 16.28% |
Głosujących: 86. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Otóż, planuję zrobić fake'a (znacie mnie może z tego). Otóż, problem jeden, a raczej 2 przechodzące na 4.
Mam problem z wybraniem tematyki (może nawet i inni fake'owcy mają taki), chodzi mi tu dokładnie o SF (Sajens Fikszyn - dla nie znających angielskiego tłumaczyć chyba nie trzeba?a jeśli to : Obcy, Star Wars, i inne blablabla), albo Fantasy (Świat al'a Tibia itp... LOTR i inne tego typu). Więc, chciałbym jeszcze dodatkowo zapytać was czy, woleliście by obraz był na oknie rozmiaru Tibijskiego (tak jak w tibii jest widoczne na najbardziej rozszerzonym ekranie - 32x32 zamienia się na 64x64) czy tak świeżo z wyklejanki (32x32 - jeden ludek takie rozmiary ma). Prosiłbym modków o nie zamykanie tego topicu, chodzi mi tylko o głosy... jak by można to jakoś zamknąć ale by ankieta działała i dało się głosować. Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 19-09-2005 o 16:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Zaglosowalem na pierwsza opcje.
I co Avager dostales juz kompa? I nie bedziesz kontynowal FOI? Jesli nie to chyba nie ma sensu zebys wogole robil bo sie skonczy tak samo jak FOI i HD :s
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie, nie dostałem, na starym kompie (podobnie jak z HD) miałem grafy...... a one przepadły, nie wiem czy tobie by się chciało odrabiać te starty (było tam z 200++ odzielnych grafik... do samego 1 fake'a, nie zamieszczone jeszcze wogule na obrazkach...). Teraz planowałem zrobić Albo coś'ala Star Wars'y + więcej walki na zwykłe bronie (wcielenie w żołnierza piechoty desantowej) lub coś z fantasy... (z Eileen robiliśmy scenariusz, w gre miał jeszcze wejść Limek i Shan (ale on to raczej nie byłby już... nie odpowiadał na gg... a miałem ważne pytania do niego) .). Teraz mam zamiar wysłać na neta wszystkie grafiki, więc jeśli coś pójdzie nie tak (zginą... albo co) to zawsze moge ściągnąć część z nich... co nie ? Teraz ważne jest bym zainstalował Win XP i PhotoShopa (PS chodzi tylko na XP ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Aha ![]() Dzieki za ''oswiecenie'' xD Rob Fake story Scienie Ficition ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
wszystko jedno jaki, byle ciekawy i dużo akcjiiiii ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Konin
![]() |
![]() A może Sience-ficion fastansy? 2 w jednym jak proszki do prania. idz tradycją
(albo w stylu terazniejszym np blokowiska supermarket itp. itd.)
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Flame Daniel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() robta co chceta, a pozatym moge napisac scenariusz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Właśnie chciałem zrobić cosw stylu życia realistycznego, pt" Baberas Slayer" ale to nvm... zrobię cos al'a SW up: Nie ma mo wy ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() *BUMP*
Podsumowując ankiete na tym forum i na innym, dochodzę do wniosku (po liczbach) że SF wygrywa... 3 punktami ![]() Co do fake'a, mam już pomysł, ciągle się zastanawaim nad tym jak to dokładnie ma byc...nazwa i wogule... nie chce zrobić kolejnego kiepskiego fake'a (znaczy się jakiegoś dennego... ). Oczywiście, jeśli to SF to będzie całe mnóstwo nowych grafów (w sczególności OUTFITY !!!!!). Dobra, mniej więcej macie opis w Moim Podpisie... Więcej szczegółów pewnie znajdziecie wkrótce w Grafikach (pare demonstracyjnych grafik). |
![]() |
![]() |