|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() Średnio 15+
ale uwarzaj na slimy i ghule mogą cie pogrzebać _________________________________________________ Fargass Sorcerer 18 lev 26 mlev The Dark Mage
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() W ghostlandzie musisz radzić sobie spokojnie z:
- ghulami - szkieltami - skorpionami Występują one tam w dużej ilości. Są tam też demon skielety ale na nie nie opłaca się kanjtom chodzić. Poza tym gs i fd to trzeba wiedzieć gdzie one są żeby sie nie nadziać. Są tez inne mocne stwory (banshee) ale na to sie nie idze ![]() Ja tam expie w 2 jaskiniach: jedna z ghulami (2 poziom, na pierwszym szkiele) a w drugiej pare ghuli, szkili i jedna spora jaskinia ze skorpionami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() OKI Dzięki za odpowiedz ale jeszczę chcę się DOwiedzieć jak prześć przez tą bramę z karzaków i jakie muszę mieć skille ????/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zeby przejść trzeba sobie ułożyć parcele albo tunelem przejść który znajduje sie na północy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Na ghostland radze isc tak około lvl 20+ bo jak tam trafisz na full resp ghouli i scorpionow to nie wiem czy wyjdziesz.....no i obowiazkowy 4 m lvl..inaczej gleba.....a co do potworkow...hmm...zaczne wymieniac.....ghoule,skorpiony,raty
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @ up
i można se na demonka popatrzeć ![]() ontopc; Najlepiej expic na powieszchni i nie wchodzić /wpadać do dziur na powieszchni to slimy i ghoule grasują ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004
|
![]() człowieku to juz chyba 6 taki temat wystarczy uzyc opcji ,,szukaj"
ps są tam raty, slimy,ghule,demon skeletony,skeletony,poison spidery,cave raty,fire devile, Gs,i Banshee(tak to sie pisze :rolleyes: ) ,skorpy PPs Kerin Tale Warlock i Beholder w ghoustlandzie????? Gdzie?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Moge zrozumieć że wszystkich was zdziwiło gdy obok was nie było potworka(tak wam sie wydawało) a mimo to zgineliście. Stalkler jest niewidoczne ale mimo tego nie można go pominąć poza tym są jeszcze Ghousty, Beholder jeśli chodzi o Banshee to są one bardziej na wyspie króli mimo ze to pod ghoustlandem, wejście jest na wyspie a wyjście na ghoustlandzie.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten temat juz byl a dla ,,slepych" przypominam jeszcze raz to co napisałem.....na ghostland lepiej isc na lvl 20-25+ inaczej mozna niezłe manto dostac od ghouli i Ds-a.....i radze wziasc tak z bp no...moze 2 bp h jezeli sie idzie na hunt na ghoule i Ds.....a co do potworkow to sa tam: beholdery,Stalkery,Fire Devile,Gs,Dragon,Ghoule,Ds-y i ten najgorszy...ten ktory spedza wam sen z powiek......
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() JA tam nigdy nie hodzilem ale jak muwisz ze tak tam ciekawie to sie dzis przejde.::
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co ja wiem stalkery i warlocki som dla pacc(ana)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() @Artur-Knight
myśle że to za dużo tibii.end mam pomysł obejrz film nihataka z secury tam marz stlakery a warlocki są w banshee quest i on nie jest dla pacc powiedziałem tylko że jest taki quest to chyba nie wykroczenie |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() zapuszczajcie sie gora do 2 poziomu pod ziemia na 3 sa ds a stalkery sa ale sa niewidzialne wiec jak go zabic>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 17 lvl ------------------------------------------------------------------------ Dajcie uśmieszki dla sorcererów, bo te są dobre dla knightów: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do kiper200 o tak...jest tam beholder
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2004
![]() |
![]() poco sie tak bawic nie lepiej na takich lov lv do amazoneczek do campu bryknonc
szybciudki xp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() no wiesz na ghostlandzie ds sie spotyka oprocz ghouli slimow stalkerow ale jak chcesz chodzic tylko na ghoule to gdzies 20 lvl albo 15 i 60 60 skille