--> | --> |
|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Niedawno na Pytherze skonczyla sie wojna miedzy Aisha Kuttgar (131lvl Royal) A Skrollem Madera (128 lvl Master) Kazda ze stron zalozyla wojenna gildie:
-Aisha: Fear Effect (Same HLVLE) -Skroll: Demonic Justicei (Wszyscy, bo Skrol chcial wygrac <lol2>) Wszystko poszlo o zabicie jakiegos 68 lvla, przyjaciela Skrolla... Jeden z Kaelthasow zaatakowal makera Aishy, wiec po pietnastu minutach padl ![]() Madera wielce zbulwersowany wypowiedzial wojne..... Nie bylo zadnej walki na otwartym terenie, ale pewnien bardzo slawietny incydent zakonczyl wojne... Zabice Skrolla. Stalo sie to na Edron, Aisha stala przed dp a "Milutki" Skroll Pociagnal ja z UE... nie trzeba bylo dlugo czekac. Walka trwała okolo 30 minut poszlo z 30 bp UHow i 20 SDekow... Skroll zginal i tak o to skonczyla sie wojna, miedzy silami dobra i zla (dobra bylka aisha ^^) Zakonczenie niczym z "Władcy Pierscieni" ![]() Przykro mi, ze nie mam ssow, ale nie bylo czasu. Zaopatrowywalem Aishe w runki ^^ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Skoro nie było tutaj wali na otwartej przestrzeni trudno zaliczyć to do wojny. W tym przypadku chodziło raczej o zabicie konkretnej osoby, a nie o wojne klanów. Mozna śmiało to zaliczyć do huntu na danej osobie niż do wojny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() byly walki graczy ale solo nie wielka grupa na otwartej przestrzeni
to byla wojna ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja tam jestem za strona Aishy
![]() Świat: ![]() Lvl:29 ![]() Mlvl:36 ![]() Profesja: Sorc ![]() Ostatnio edytowany przez Glyzefka - 06-10-2005 o 22:45. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() gratz dla aishy, bo skrolla nie lubię...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Skille: 65/65
|
![]() Skrool jest po***ANY stoję sobie przed dp a tu leci we mnie sd za 220dm...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński
Stan: Początkujący
Imię: Etelek Gleus
Gildia: Unexpected Result