|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam:
Przeszukalem posty o Dlach i 90% z nich to posty w stylu (mam 37 lvl skile takie a takie - czy blokne?). Nie znalazlem wiec satysfakcjonujacej odpowiedzi. W moich planach mam huntowanie DLi - ja > palek wraz z bratem > druidem. I pytanie jest nastepujace - czy jest sens chodzic na DLe bez blokera a tylko z summonami np 2 Dsy zsummonowane przez druida i moje 2 convince. Mocno one beda obrywac z lapy? Cy moze lepiej kombinacja dsow i leaderow? Prosze rowniez o miejsca w miare przystosowane do takiego ataku z summonami. Nie mamy PACCa. Jakie lvle by sie zdaly? 40? 50? Chyba, ze jest jakies miejsce gdzie mozna szybko uciec to w przypadku przerzucenia. Przyznam, ze nie mam zbyt wiele doswiadczenia jesli chodzi o DLe jednak dragi huncilem juz chyba kazda profesja az do znudzenia. Z gory dzieki za sensowne porady pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Expilem tak kiedys jeszcze Bartsem Cycobujca blokowal + 1 DS dla siebie ja 2 DSy + HMMy dosc sie oplacalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Zadumi
Profesja: Paladin
Gildia: Imperial Guards
Świat: Danubia
Poziom: 38
Skille: 78/62
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja osobiście odradzam gdyż zejdzie masa run i wątpie ze sie zwróci za mfy (summony) no chyba ze macie zamiar wybrac sie na 3-4h
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() nie dsy tylko lidery na dle sie bierze bo sa szybsze od dsow.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
Wiesz ile HMM pojdzie ci z Liderami???!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() @up
A wiesz ile im uh pojdzie na ds? Anyway, jak macie za duzo run to mozecie isc, ale lepiej znalezc blokera 40+ knajta i isc z nim na wieze lub na double spawn (i tam mozna summonowac dsy). Jak juz musicie to 50+ lvle na pewno, mag nie zapomina o mana shieldzie, palek luruje, a gdy bedzie juz blisko dsy/lidery blokuja dlowi przejscie tak zeby sie przerzucil. Takie male porownanie: DS 400 hp/Def w skali 0 - 10 - 6.5/Atak: z lapki moze 100+ zwlaszcza jak beda 3 + life drain... Lider 450 hp Def: 8.25. Atak ~100 jezeli beda 3. Z nozykow bardzo niewiele.