![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No cóż, ostatnio mi się nudziło więc poświęciłem troche czasu na zrobienie filmiku w formacie wmv, zastanawiałem się gdzie go wrzucić bo z Tibią to, to ma mało wspólnego więc do filmów nie pasuje, do twórczości też bo tam są teksty, no więc chyba tutaj
![]() Filmik powinien zainteresować miłośników mangi/anime a w szczególności Naruto bądź fanów muzyki z typu System of a Down... Tu zamieszczam link : System of a Down - Chop Suey! (Naruto video) Plik jest troszkę obszerny (ok. 22M ![]() Komentarze mile widziane ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Vicious Phoenix - 20-09-2005 o 22:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() film fajny...widziałem kilka odcinków Naruto i wydawał mi się bardzoooo nudny, ale po obejrzeniu Twojego filmu nabrałem znów przekonania, że muszę ściągnać wszystkie odcinki xD
plusy: wybrałeś najlepsze sceny z naruto i cały czas jest akcja plus-minus: muza hmm niby dobrze dobrana, ale ja widzę w tym nagraniu trochę szybszą muzyczkę....albo poprostu za cicho dałem, bo mnie trochę usypiała xD ale to kwestia gusty ![]() ocena: 8/10 btw. szkoda, że nie puszczają więcej anime w TV...bardzo chętnie oglądnął bym Naruto w TV ... xD Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 21-09-2005 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przekroczyłęm transfer jak narazie ale napewno sciągne SOAD to moj ulubiony zespół
![]()
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Stary naruto wymiata obejrzalem 100 odcinkow ale jeszcze to za malo xD
a co do filmiku nawet nawet ;]