|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos mi ostatnio wciskal kit ze na stronce tibii de sa propozycje ze po nowym update za oplata 50k bedzie mozna sie przenosic ze swiata na swiat... Ja w to nie wierzylem ale coraz wiecej ludzi o tym gada... Coo tym myslicie to prawda czy kit???
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem bylo by niemalobalaganu przetrzasnelem cale forum tibii d ale nic nie znalazlem...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() IMHO nie bedzie takiej mozliwosci
1 - zdecydowanie za tanio 2 - to co by sie wtedy dzialo to bylo by pieklo (new world ludzie po 20 lv a tu wpada royal na 115) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Jak dla mnie nieprawda.
Niepopre tego jakimiś oficjalnymi informacjami itp. Tak poprostu mi się wydaje że niebyło by to dobre, za dużybałagan. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dlamnie to jakiś wał. Normalnie da sie grać tylko na 2 servach (Swojim i test
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Pomysl (wal) bez sensu, bo jakby powstal nowy serwer, to 100 lvlowe postacie moglyby sie przeniesc, poza tym zalamalaby sie gospodarka i wszedzie takie same bylyby ceny itemow.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() total sziet
![]() wyobrazcie sobie bubble, ubila demona, nie chce jej sie czekac na respa, maz GM ja przenosi na inny serv, ubija demonka, potem jeszcze na inny itp. Gowno prawda...! wydaje mi sie ze chciales sobie nabic posta tylko ;] |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() bullshit i tyle
Można by założyć postać na antice, kupić eq za bezcen, a potem sprzedawać to za 10x wiećej an nowych serverach. Albo robic tak z lvl'em. Jeszcze jedna koncepcja: mass pk (tak z kilkanaście osób żeby nie było bana), zmieniamy server i przez te 30dni (brak czaszki) robimy runy/expimy do nastepnego mordowania... |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() pomysł wyssany z palca... ale można byłoby zrobić na tym niezłe interesy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Fallen Angel
|
![]() Świety by utraciły swoja orygnialnosc, np. Isara by nie miala Del"Toro by by były inne światy lepsze dla nich. wszędzie by było tak samo, po za tym pk mógł by ucieć ci w inny świat i go sobie znajdź.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() By było tak:
Zakładasz sobie postć na antice, kupujesz glajskie itemki za cene jaka jest na Antice, potem idziesz na Azure(np) i to wszystko opylasz pocenie wiadomo jakiej.. I można by takie kursy w kółko robić ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ale wtedy wszystkie ceny by się wyrównały. I questy można by na każdym serwerze wykonywać. Zresztą jest to nieprawdopodobne, bo zbyt trudne technicznie do rozwiązania. Ngdy nie będzie można przemieszczać postaci między serwerami.