|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy jest możliwe posiadanie Guild House'a i zwykłego domu przez jedną postać?
Osobiście nie miałem okazji sprawdzić a kolega chce kupić teraz GH.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Na pewno tak. Chyba nawet lider gildii może posiadać własny domek. W końcu guildhouse jest to domek gildii, a nie postaci.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() @up
ale ale na statsach postaci jest on (gh) wpisany jako dom i wlasnosc LIDERA. I jak sie kliknie na look na drzwi to widac np. "you see closed door. It belongs to costam costam. Imie lidera owns this house" wiec watpie :/ |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Lider może mieć GH i swój własny domek. Lider mojej gildii ma GH i widziałem jego domek.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Moze domek to priv a gh to wszyscy tam sobie mieszkaja.
![]() ![]()
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Tak, mozna, zamykam.
|
![]() |