|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() chciałbym zwrócić uwage na wyczesany w kosmos kanał mirc`a tibia.pl... nie to ze jest tam zawsze adminów/opów więcej niż normalnych użytkowników to jeszcze Ci admini odwalają niepotrzebne wozonko.. napisałem coś co brzmiało mniej wiecej
Kod:
Wszyscy tu ciagle afk?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kod:
- * You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<) - Kod:
* Now talking in #tibia.pl * Topic is 'Sprawdzcie www.tibiapl.com w fazie testow ale dziala :)' * Set by Vall on Wed Sep 21 12:50:57 -^Shazbot^- Welcome on #tibia.pl channel! Please note, that breaking tibia rules will result in banishment... -L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter. Tu obowiazuja zasady tibijskie, wiec nie pytaj sie o questy/hacki itp. bo wylecisz. NIE_ZARTUJE <Devoy> mowahahha <Devoy> ;D * Tomke has joined #tibia.pl <GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne? <GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi. <Devoy> a co tak duzo ich bylo ? <GhostNieudany> xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <GhostNieudany> Tyle bylo. <Devoy> i co zasmieca Ci to ekran ? <Kajulec> Barts, co to Win Batttle? <Vall> nom, dostaje konwulsji widzac taka ilosc. <Devoy> no to masz lipe i to twoj wlasny problem <Radix_sad> Padaczka mnie lapie. * hoomik has joined #tibia.pl * ^Shazbot^ sets mode: +v hoomik <GhostNieudany> Devoy, a powiedz mi, po cholere az tyle? Kod:
- * You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (Tak, to moj wlasny problem. I wlasnie go rozwiazalem.) - Kod:
- #tibia.pl unable to join channel (address is banned) - Devoy~ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Pff. Zachowywałeś się jak debil, to też cię wywalili. I kraaaaj mi aa faaakin riiiiweeeeer...
@Matek Może źle to ująłem: Zachował się głupio, nie przeczytał regulaminu, nie znał netykiety, wyrzucał jakieś bezsensy, "że to twój problem". Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 22-09-2005 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() nie spelniles podstawowej normy- byc normalny.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
W tym; ![]() ludzie, nie przesadzajcie..
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kk. Następnym razem, Matek, pozwolimy mu dorzucić to jeszcze dziesięć razy. I dopiero będzie malowniczo.
Baniaka dostałeś od Valla, z nim dyskutuj.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ghost: no sorka, ale daj mi logi, kiedy on to zrobil 10 razy. Zrobil to raz: kick -spoko, bo pewnych zachowan trzeba uczyc. Ale ban? Vall mial zly humor czy co? Zaraz tam na IRCu zaczniecie rozdawac bany za brak znaku zapytania
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() owszem, mogli mnie uprzedzic a nie od razu kick, a jak powiedzialem ze to jego problem ze mu to nie pasuje, bo wiekszosc ludzi by to olalo to ban, a ze w tibie nie gram juz spory czas, a na ten mirc nie wchodze jeszcze dluzszy (moze w zyciu na nim 10 razy bylem) to mi wisi ten mirc ... no to daj mi link do regulaminu w ktorym pisze zeby nie pisac 'xDDDDDDDDDD~'
edit: @Cafe ja nigdy nie jestem normalny :d @Topic o widze ze bana mi zdjeliscie <lol> Ostatnio edytowany przez Devoy - 22-09-2005 o 16:21. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Devoy
skoro nie jeses normalny to nie wchodz na irc. 11. Nie bądź głupi i nie używaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oraz ?????????????????????????????????????, jeden znak wystarczy. Łamanie=kick, recydywa=ban to sie tyczy tez twojego "xDDDDDDDDDDDD" zrobiles to raz dostales kicka, powtorzyles to, dostles bana. Proste?
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 22-09-2005 o 16:29. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() -Shanhaevel-
"Pff. Zachowywałeś się jak debil, to też cię wywalili." To oni sie zachowują jak debile... po co wogóle ten kanał jeżeli siediz na nim 100 tysięcy opów i może z 3 zwykłych użytkowników, z których 2 wywalają za dużą ilość D w wyrazie lub mince albo za zbyt szeroki uśmiech? TO oni sie zachowują jak debile... Ty też zanim coś napiszesz to użyj MÓZGU... jeżeli nie stwierdzono obecności takiego organu "TO JUŻ TWÓJ PROBLEM"... I co z tego, że tak napisał miał sie ugiąć i całować go po nogac? Za co? Za to, że koleś ma problemy... -Cafe- "nie spelniles podstawowej normy- byc normalny." j/w. Szczerze mówiąc mało kmomu zależy na tym, aby należeć do elitarnej grupy przesiadywaczy na kanale... jak sie myle to sory... Ktoś sie podniecił że dał bana... takiemu powinni zdjąć opa i zbutować... Profesjonalizm panowie, jesteście boscy. <GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne? <GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi. Jezu strasznie śmieszne, aż sie posikałem z brechtu... tylko ja i Vall czy ktoś jeszcze?? Ghost masz dziwne problemy... jak ci powie, że TAK TO MIAŁO BYĆ ŚMIESZNE to sie zaczniesz śmiać? Czy dasz mu kicka zamiast bana... to jets dopiero śmieszne <śmiech> no nie? Proponuje aby niepotrzebnym osobom pozdejmować OPY...
nie komentuje tematów, ale inne komentarze. Ostatnio edytowany przez Noon-Chacko - 22-09-2005 o 16:37. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak oczywiscie, powtorzylem jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, tylko raz tak napisalem i dostalem kicka wbilem i dostalem bana za to ze napisalem ze to jego problem wiec przeczytaj jeszcze raz wszystko dokladnie moze skumasz ocb... |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3496 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Wy po prostu nie rozumiecie opów... Tak, w wielu przypadkach można się przyczepić, że kick/ban był nieuzasadniony - ale właśnie dlatego, że jest ich wiele. Jeśli ktoś okazuje jakiekolwiek niepożadane na IRC'u oznaki, to opy go wyrzucają, bo ich to już nudzi.
|
![]() |