|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Środa Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Webtobik
Profesja: Knight
Gildia: Heros the Unforgiven
Świat: Lucera
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Myśleliście kiedyś o stworzeniu jednej wielkiej gildii "rodziny" (bo wszyscy polacy to jedna rodzina ^^) która bedzie razem chodzic na hunty, pomagac sobie (polakom) i bedzie sie liczyła na serverze (bramka lvl ok 30lvl).reszcie polacy byli by zgrani (mam taka głębok nadzieję) a i mogli by czasem pomuc jakiemuś malemu levelkowi ^^ np free dark helmet (opłacalne ^^ ja w ten sposub znalazlem 3 makerów kturzy hmm-y robia na sell tylko dla mnie a czasem nawet free runes dostaje). Moim zdaniem taka gildia to niezly pomysł ale ja chce tylko jednosci na servie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() >Soldierman - I właśnie dlatego może warto by coś zmienić.
Ja uważam że pomysł jest godny uwagi, bo niestety częściej można obserwować wśród polaków zachowania wręcz odwrotne. Jeśli by to wypaliło to może wreszcie więcej ludzi by dostrzegło to że wśrod polaków wbrew pozorom dużo jest "normalnych" graczy, którzy grają dla radości jaką ta gra daje, a nie "noobkuw" potrafiących tylko biegać po dp z tekstami typu "pomuż polakowi", i "fri itens plz" (chociaż ci są bardziej zauważalni niż ci pierwsi - "normalni"). Gdyby powstała gildia, promująca uczciwe zachowania i tępiąca nieuczciwe, to może w jakimś stopniu sytuację dałoby się zmienić. Marzenia?? Być może. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Chcialbym ro zobaczyc
![]() I tak wam to nie wyjdzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Muahahahahahahahhahahahahahhhah Rozbawileś mnie.
Nie wiem moze na lucerce graja jacyś inni polacy....????? Zapamiętajcie podstawowe kwestie: 1.Wiekszosć high lev ma was w dupie, (ofcoze nie wszyscy). 2.Liczyc w tibi mozna naprawde tylko na grono najblizszych przyjaciół. 3.Taka gildia nie powstanie bo 50% polaków jakich znam z tibi to po***y, które tylko czekaja na to by za***ać kolejnego c,g,p-arma. PO PROSTU wiekszosc naszych rodaków to totalne noby i zlodzieje. 4.Te pozostale 50% polaków umiejących grac, szanujacych ludzi (choc nie koniecznie) to zazwyczaj sie kłuci miedzy soba. (+ma w dupie low lve (wiekszosc). Co pozwala im dolączyć do pewnej grupy trzymającej władze. ALE praktycznie niespotykane jest by to POLACY rzadzili na jakims serveku. Jednak myslenie autora wskazuje na to ze jest to czlowiek zaliczający sie do grona tych "lepszych" rodaków co pozwoli Ci z pewnością poznac wielu ciekawych ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() up: azura tam zadza polacy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Imię: Sir-Wojtek
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Na hibernie tez rzadzili...ale to minie ;] na azurce Taifun ( z Hiberny ) po banie chyba ma master sorca rzadzacego. No ale powodzenia....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Środa Wlkp
Imię: Webtobik
Gildia: Heros the Unforgiven
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Gliwice(slask)
Imię: Rumilo Drag
Gildia: nie ma
Świat: Refugia
Poziom: 8
Skille: 20+/21+
![]() |
![]() 18 lvl druid mlvl 21 Aktualnie Thais-Kazo
name playera: Endi Totlizani Prosze o przyjecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Imię: Mazurashi Okashi
Gildia: Sombre Order
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jeśli taki pomysł miałby w ogóle powstać to:
Po 1. Zwiększyć bramkę levelową do 40-50lvl(nooby rzadko dochodzą do takich lvlli) Po 2.Skill takich ludzi musiały by być od 70+ Już była taka gildia w której byli naprawdę mocni Polacy "Evolution"-ale najprawdopodbniej o coś się pokłócili i gildia się rozpadła ![]() Zresztą na Lucerze nie ma szans żeby Polacy odnieśli jakiś sukces, kto zrobi sobie jakiś dobry lvl i skile-hunted np: Xeno Etek(bo zagraża LVLEM I SKILAMI WIELKIEM GRACZOM Z BRAZYLII -.-''') |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
|
![]() Fajna by była taka gildia samych polaków na Lucerze (od 40 lvl rzecz jasna ^^ ).Powodzenia Mazur ... < Mój nick to Luck-olsztyn >
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 05-01-2006 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Siemka!!MOim zdaiem fajny pomysł!!!Polacy i wielka rofdzina to może sie udać napewno!!Narazie mam level9 i rośnie i szukam gildi więcej informacji na gg6041002 pisać bo chcem bardzo sie dołączyć do gildi!!! Ijestem sorkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() @up:
nastepny noob... witam w moim klubie...
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() Właśnie dzięki takim ludziom jak 2 posty up nie stworzy się takiej rodziny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ziomek, a co da 8,9,10 lvl ktory zagaj do ciebie :"ej daj jakis eqp plaxior" albo biega po miescie z okrzykiem "fri items plz!!!" wybacz, nie chce zle mazur, ale tacy ludzie to koniec... jakby co to msg mnie w tibi... do uslug*lekki usmieszek* a ze mna jest tak, ze umiem sie przyznac do tego ze jestem noob...
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 15-01-2006 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() Zeby stworzyc taka porzadna polska rodzine to potrzeba ludzi ktorzy sie znaja od dawna i ktorzy maja do Ciebie jakies zaufanie,i o ktorych wiesz ze sa dobyrmi graczami w ta gre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Mazur nie prawda ze jak polak nie dojdzie do 40-50 lv to noob
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Na Refugii była taka gildia skladająca sie z 10-20 leveli- było przyjemnie miło i w ogole fajnie, ale nagle dołączył do nas pan "zorin aver" kompletnie nie umiejący grac nubek z nabytą dysklekcją-muwiom, hodz, łączom, żadko, pzecierz-koles mial wtedy 30lvl i w bodajże 3 dni nabil 45lvl-gratz dla niego ostro grał i ma, ale pewnego razu przemiły zorinek wparowal do jaskini skelow na gl'u (2 sekeletony) Zabil mi jednego co mnie atakowal i drugiego do polowy zjechał i powiedzial" wypier*alaj kur*o "i uciekł;] jak sie dowiedzialem typek byl w naszej gildi i na guild channelu wyzywal mnie i mowil ze jestem n00bem ktory zabija jego potwory i wyzywa jego matke;]-nic takiego nie mowilem ale kto uwierzy dla 11lvl? Przeciez zorin mial 45lvl i mogl sobie mowic co mu sie podoba;] I tak mu kazdy bedzie wierzyl. Wy***ano mnie z gildi za przezywanie sie na kolegow...parodia komedii;] Więc nie wierze że bedzie taka ogromniasta gildia bo na guild chanelu ludzie bedą sie wyzywac, inni przeklinac a jeszcze inni spamowac. Dobrym pomysłem by bylo zrobienie tzw"bramki" np. od 45lvl zrzeszających Polakow-ale brakuje nam zgrania. Polskie realia to nie bajka, tutaj kazdy sie uczy i 65% osob grających w tibie to niestety dzieci chodzące do szkoly-Trudno jest nabic 50lvl jak sie zasuwa codzennie do szkoly na 8h W Szwecji jest o wiele lepiej pod wzgledem nauki- uczą sie po 4 godziny na dobe. Także mają lepszy sprzęt-internet( bez rozlączec czy frezów) Co ja bym dal za jakis dobry net...ehh
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ 2 up
A czy ja pisze ze kazdy polak z lvl 40- to noob?Pisze ze nooby rzadko dochodza do takich lvl...i lvl+skile potrzeba zeby robic wspolne hunty w takiej gildi np gdzie 15 lvl ze skilami 45 pojdzie bloczyc Gs i to bez uhow najprawdopodobniej @ 1 up Są i tacy ludzie Dobra dośc gadania o noobach(od tego sa inne tematy ![]() Tyrael'knight Neth xarnenia Xafrana Lord Cosinus Alfa Hewuwo Salmon todi Webtobik Dzienciol of war Obsrylnikow Wiem że te osoby na 100% ie sa noobami |
![]() |
![]() |