|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: niegzecnykot
Profesja: Knight
Gildia: Whit Eagles
Świat: Pandoria
Poziom: 44
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Dzis SIr Doll , najwiekszy Pa na PAndori zostal zabity przez Thaldusa, Fenze i Lucius Stormblade. Gratz dla was , moze w koncu skonczy ze swojmi akcjami.
tu link do filmu: http://rapidshare.de/files/5442304/Doll.rec.html Milego ogladania, btw. niezly loot z niego spadl!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() OMG!
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmmm... Dobrze że Pa padają.
Film widziałem, i Ci co go zabijalni to niesamowite lamki -.- Strapowali go dopiero pod koniec filmu, a gdyby miał pacc (exani hur up) lub troche parceli uciekłby im spokojnie. No ale że tego nie miał (jak można przy sobie parceli nie nosić? :|) to padł... Anyway, i tak gratz dla nich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Zikk
Profesja: Paladin
Gildia: Myller Mafia
![]() |
![]() "strapowali go pod koniec filmu"
Takie filmy zazwyczaj koncza sie w momencie gdy cel ginie... "Ci co go zabijalni to niesamowite lamki" Ty pewnie jestes lepszy, nie zrobili tego najlepiej ale udalo im sie. Warto dodac ze po tym zajsciu Nareli (111RP) odszedl z Illusion i stworzyl gildie Myller Mafia, czekamy na rozwoj sytuacji. /Zikk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czy jestem lepszy? Myśle że jestem. Nie pytaj o dowody, taka jest tylko i wyłącznie moja opinia, ale nie ma to nic do rzeczy. Oceniłem tylko jak to zrobili, a zrobili to nienajlepiej. Forum jest po to by takie rzeczy mówić, a odpowiadanie na zarzuty (zreszta nie były one do ciebie) tekstem pt "A umiesz lepiej?" jest bezsensu -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Poprostu popatrzylem na profil twojej postaci i rozesmialem sie. Ocenianie kogos po jednym filmiku, nie znajac okolicznosci jest bez sensu. Masz racje forum jest miejscem gdzie kazdy moze mowic co chce, niestety. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Meerc
Profesja: Elite Knight
Gildia: Blood'Man Of Brathers
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: Sux/Sux
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() no no sam nie gram na pandori ale muj braciszek tam ciupie.
z tego co wiem to lala byl z nimi w guild. no coz Fenza chyba chce byc 1 w statach |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Kolejne zamieszki na pandori
![]() Myller Mafia vs Invisible oficjalnej wojny jeszcze nie ma ale sytuacja jest bardzo napieta... http://rapidshare.de/files/5492290/R...ANgel.rec.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() @Topic : Gratz dla tych co go zabili noi jeden PA z głowy odchodzi z serva podobno
@Ripper : Miałem tego nie robić ale nie wytrzymuje.Za kogo Ty się uważasz? Myślisz ze oni to są lamki po pierwsze nigdy nie miałeś takiego lvlu po drugie sam pewnie lepiej bys nie strapował.Buhaha i co miał z parcelami chodzic a nawet z parcelami to by odsuneli chyba nie będzie nosił 2 bp parceli zeby mógł do góry pujśc.Uwaszasz sie za jakiegos gma czy co wszystkie ssy to prawie negatywnie commentujesz mimo tego iz są fajne.Wstaw swoje ssy.Wstaw swój filmik jak trapujesz.. chyba Npc stajesz i parcelem i jest nie ruchomo |
![]() |
![]() |