|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoj± opinię na temat strony, wskazać bł±d i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Mam pomysł żeby wprowadzić nowe statystyki.
1.Ilo¶ poustów okre¶lonej osoby w każdym dziale by każdy wiedział kto jest specjalist± od jakiej dziedziny. 2.Pierwsza 25 z największ± ilo¶ci± poustów i największ± dzienn± srednia na dzień. Ja nie mam na co liczyć w poustach więc nie odbieżcie tego Ľle
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data doł±czenia: 24 10 2003
|
![]() Co to sa 'pousty'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() 1) Od razu pojawilaby sie masa "specjalistow" od dzialu zdjecia, ktorzy pisza tylko posty "fajne ss"
2) Pierwsza 25? Otwierasz "Uzytkownicy", wyrzucasz 5 ostatnich osob i masz pierwsza 25. Chyba, ze to ma byc liczone bez adminow i modow. A ilosc postow na dzien? Od razu pojawiliby sie spamerzy, ktorzy zalozyli konto kilka dni temu i latwo moga zmienic sobie srednia.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data doł±czenia: 12 04 2004
|
![]() Masz racje !!!!!
A tak a propos Ja tez jestem z Iławy ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mogła by być lista najbardziej lubianych i zasłużonych
moim zdaniem superman byłby pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegraj±cy
![]() |
![]() A ja nie będe pierwszy?
![]() Nie no wiecie... ja nie rywalizuje ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mogł by pisać oddzielnie piać ilo¶ć otwożonych tematów i postów.
|
![]() |
![]() |