|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shoing
Profesja: Knight
Gildia: jeszcze nie mam
Świat: Pacera
Poziom: 8
Skille: 34/34
|
![]() Mam male pytanko. Czy Czy w Tibie da sie grac tak jak w np. TES Morrowind?? Bo bardzo lubie gry RPG i Tibie. Chcialbym to polaczyc
![]() Z góry thx za odpowiedz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() jak lubisz RPG to graj w tibie. takie jest moje zdanie na ten temat
"tak jak w morrowind" co przez to rozumiesz?
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 24-09-2005 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Shoing
Gildia: jeszcze nie mam
Świat: Pacera
Poziom: 8
Skille: 34/34
|
![]() ,,taj jak w morrowind" Chodzi o wczusie sie w postac. Przecierz wlasnie na tym opiera sie RPG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() jak lubisz RPG to zapoznaj się z nazewnictwem
![]() due - to powinno się znaleźć w dziale RPG proponuję autorowi zajrzeć do tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43273 moze się czegoś nauczysz.. d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Lubisz RPG ?Nie graj w Tibie.Tak jak napisałem powyżej,to bardziej hack'n'slash.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Grójec :>
Imię: Lightblader
Gildia: Ministry of Darkness
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Czy ja wiem? Tibia przecież oferuje ogromny świat, wiele questów, ciekawe miejsca... jeśli lubisz rpg to graj w tibię ponieważ odkrywasz w niej wiele ciekawych rzeczy których nie ma potencjalny rpg, tzn. Jak jesteś dobrym graczem możesz mieć szacunek innych graczy i być powszechnie szanowaną postacią, albo możesz wsławić się zblokowaniem orshaabala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Tibia napewno nie jest typowym RPG. Jest taka...specyficzna. Jedyne co zachowuje wniej klimat to ludzie, takie żadkie persony z którymi naprawde przyjemnie się spędza czas online. Imho to właśnie sprawia że tibia jest lepsza od Morrowinda i innych podobnych gier.