|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() Witam
Nie kumam o co chodzi z tym że niektórzy mogą byc nie widzialni. wiem że jest coś takiego jak niewidka, gdzie to można kupić i za ile i jak długo działa. Ponaddto czy mozna sie uniewidzialnić jakoś inaczej i czy taka niewidzialna osoba może atakowac ?? I czy można odniewidzialnić kogoś, jakiś czar czy item ?? Tak tak szukałem... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Dal knightów czar niewidzialność (invisible) jest niedostępny dla rycerza, jest dostępny da paladyna,druida,maga i możesz go kupić w gildiach. Można taki czar anulować ale moze to zrobić tylko mag z paccem ( car cancel invisible). Można atakować kiedy jesteś niewidzialny, ale ty nie możesz atakować niewidzialnego, nie wiem ile to trwa, mam nadzieje ze starczy informacji.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Czar na niewidzialność(invisible) trwa 3:20 min.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Dodam jeszcze, że wiekszość potworów cię widzi...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dodam równiez.
Możesz atakować osobe niewidzialną, lecz potwory for exaple ds nie mogą. Dla knightów któzy nie mają tego czaru dostepny jest stealth ring.