![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Postanowiłem zrobić grafiki na temat anatomii smoka teraz zamieszczam skrzydło
![]() PS. Prosze nie walić tekstów typu: "Komp mi sie od tego wiecha", "ŻYYYYGGG, BLEEEE". Jestem początkujący i bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo prosze o pomoc w cieniowaniu @edit: Wprowadziłem zmiany na życzenie niejakiego "Dr.Unknow" ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 25-09-2005 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra...a czemu czarno-biale?
i cos marne toto...
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A jakie są kości co? zielone?
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jakie jest skrzydlo? biale?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Kości między błonami są za proste. Wygnij je jak tą pierwszą, lub troche mniej i będzie ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() no niech ci bedzie ale po co ta zarowka?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() tak dla jaj
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: lol? jak tu nawet cienia nie ma -.-
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Hmmm...troszke to dopieścić i będzie spoxik...Ale zamiast wklejać po kawałku smoczka zrób i wklej go całego(czy jego szkielet, jak tam kto woli)
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Anatomia smoka, czy skrzydła?
Jak narazie nie zrobiłeś na mnie wrażenia, owszem, nie maluję za pięknie, ale conieco już o smoczych skrzydłach wiem. Pierwsze co muszę ci powiedzieć, to to, iż są za proste. Smok nigdy, ale to przenigdy i na żadnym obrazku nie ma "prostych" skrzydeł. Skrzydła mają to do siebie, że nie są proste, ale czasami są wręcz łukowate. Czy zamierzasz kontnuować ową serię obrazków na temat anatomii? Jeśli tak to z przyjemnością zobaczę je ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() niestety nie moge tego zrobić
1. do kompa moge zaśadać tylko w piątki i weekendy ![]() 2.taki smok był by za duży 3.nie było by widać wszystkich kości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Mi to bardziej wygląa na skrzydła pterodaktyla.
Daj anatomię głowy, to mi zaimponujesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() anatomia smoka? Jak mozna robic model anatomiczny niesprecyzowanej i nierealnej istoty, kotra ma niezliczona ilosc wcielen?
Jak juz to anatomia twojego smoka, gdyz wiekszosc artystow stara sie stworzyc unikalny okaz. (mozna napisac jakies ogolne zasady, ale projekt anatomiczny to troszeczke za duzo jak dla mnie) co nieznaczy ze pomysl nieciekawy ^^, powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() IMO ten gość już nawet w ogóle nie zapostuje w tym temacie i zostanie zapomniany, i widzę, znaczy nie widzę tu żadnej anatomii...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() To drugie zdjecie wyglada jak skrzydlo nitoperza (bez urazy)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Pomysł może być ale wykonanie całkowicie NIE.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mnie by interesowal szkielet klatki piersiowej, żebra i mostek.
Jak wiadomo, większość przesłanek mowi ze smok mial 2 łapy przednie(górne), 2 łapy tylne(dolne), ogon, głowe(uznajmy że JEDNĄ) i 2 skrzydełka.. Jak dotąd NIGDZIE w historii biologii nie odnotowano kręgowca o 6 kończynach!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @Radlemen
![]() ![]() Patrz (twoje) lewe skrzydło. ![]() Gdyby skrzydła były idealnie proste, to błony w nich nie spełniałyby swojej funkcji, a same skrzydła nie byłyby tak areodynamiczne. (obrazki zassane z neta, mam je w swojej kolekcji na kompie) Ostatnio edytowany przez Eileen - 26-09-2005 o 19:15. |
![]() |
![]() |