|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() forum jak powszechnie wiadomo sluzy do dzielenia sie doswiadczeniami, uwagami. jak ktos bierze w tym czynny udzial to chyba nic w tym zlego.
forum a postowanie postowanie to nabijanie sobie postow bezsensownymi tematami albo odpowiedziami typu: ok -->next post: tak-->next post ![]() do modków ---> czy wedlug was miec w pizdu postow to jest przestepstwo?? pieprzyc ilosc postow. A po co forum jest to juz powiedzialem. >>post w obronie kolegi<<
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() tutaj akurat nie zgodzę się bo nabijanie sobie postów to rzecz niezbyt godna pochwały, ba co więcej akceptacji... ale na tym forum rzeczywiście panują bardzo dziwne zasady... powinni się moderatorzy i adminowie zastanowić czy aby wszystko jest w porządku i czy aby wszyscy 'tam na górze' wiedzą co to znaczy być moderatorem... bo niestety mam wrażenie że nie wiedzą... heh... cyrk to co się tutaj dzieje... powiem tak finalizujac i nie wdając się w szczegóły dwie rzeczy - pamiętajcie o tym ze zarówno moderatorzy jak i regulamin jest po to aby służyć użytkownikom.. a nie aby ich ograniczać i szykanować... nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin... - to Wy jesteście tu dla nas... a nie odwrotnie... i nigdy zupełne przestrzeganie regulaminu nie wychodzi na dobre... - trzeba czasami przeczytać czyjegoś posta... zrozumieć o co w nim chodzić a nie karać i się miotać bo coś w treści jest nie tak... nie wiem, ale wydaje mi się że regulamin jest stworzony dla nas.. a nie dla Was i wszelkie niezrozumienia powinny być rozpatrywane na naszą korzyść... a tak nie jest!!!!
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam... aha i mogę się założyć że oczywiście żaden z łąskawych moderatorów i administratorów których to dotyczy nie raczy się odezwać, gdyż zastanawiające na tym forum oprócz rozdeptywania, kasowania niewygodnych tematów... panuje też zasada nie informowania o niczym i nie wdawania się w żadne dyskusje... a i nie zaskoczy mnie fakt że post zostanie skasowany.... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nabijanie postów to najgorsze co może być, ja staram się pisać mało postów. Pisze średnio ~2 dziennie i jakoś żyje chociaż napewno chciałbym mieć liczbę postów 500.
A tak naprawdę to modkowie są zbyt łagodni, a admi to już wogule, jak sam powiedziałeś forum jest to miejsce w którym rozmawiamy o różnych sprawach, to ja już sobie wyobrażam gościa który gada przed ~2000 tłumem i co chwile wcina "ty (CENZURA)" "jak byłem na huncie to XXXXX za(CENZURA) mi loot-baga", "XXXXX to (CENZURA) niech mu ktoś (CENZURA) tak że sie nie pozbiera".... takich sytuacji na forum jest więcej. Ja się dziwie czemu admi zrobił program do nakładania cenzury(widocznie jest tak jak powiedziałem), powinien zrobic program który by blokował wysyłanie postu z przeklenstwem i automatycznie informował jakiegoś modka o tym, no a wtedy odrazu upomnienie. A kary za nabijanie postów zawsze som słuszne np. Jedi nabijał se posty i dostał kilkudniowego bana, i to było słuszne bo na forum nie było tematu(nierozumieć dosłownie) w którym by Jedi sie nie odezwał, był jeszcze jeden gość (nicka nie pamiętam) w 2-3 dni miał 5X postów. A najlepszym przykładem są AS forumowicze (teraz ktoś tam) którzy zarejestrowali sie w styczniu albo w lutym. A jeżeli chodzi o liczbę postów to jest przydatna przy ocenianiu wiarygodności użytkownika(tak samo przydaje sie data rejestracji). mógłbym nażekac na forumowiczów wiekami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nawet na siebie moge nażekać, często nie przelogowywuje się na Majena tylko pisze posty na brata konto mitd. itp. .... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A tak apropo to taki temat już był ![]() ![]() EDIT: Cytuj:
-słowo 'modek' w tym poście jest zastosowane jako skrót a nie jako pogardliwe określenie moderatora. Edit: A czy Ty przeczytałeś cały temat?? Nie tylko swój post. Odpowiadam na wszystkie posty nie tylko na ten twój. P.S: Uważaj z tymi przyprawami bo modkom to może nie smakować ![]() Cytuj:
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() A więc Majen: (cenzura) czy tu (cenzura) wogole zrozumiales o co chodzi w tym (cenzura) poscie temacie?? To przeczytaj (cenzura) dokładnie a nie mów mi (cenzura) o delikatności moderatorów (cenzura).
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() a ja uważam ze kłotnia o ilość postów to przejaw gówniarzerii i krótkiej laski [Freud] i nie obrażam nikogo ze to mówie..po prostu Ci którzy drą japy o skasowane posty.. zarówno jak i Ci co je złośliwie z nadużyciem kasują po prostu mają kompleksy i w zabawie w forum się z nich probują leczyć..
otóz.. Wali mnie szacownie ile postów tracę jaki mam tytuł w rankingu ( po 10 dniach się i tak zmieni jak mnie nie bedzie..) nie będę odpisywał na każdego posta by sobie go nabić, nie będę (np bo nie jestem modem uff) kasował postów bo nie chcę by ktoś podskoczył wyżej P upy.. piszę bo lubię i wtedy gdy mam ochotę.. pozdro ps (edycja) and WTF means giermek jako tytuł w rankingu ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Hmmm... Dziennie piszę 5-10 postów. Nie jest to żadna reguła, po prostu tak wychodzi. I codziennie z niewiadomych przyczyn znika ok. 2-3 moich postów. Może to jakiś błąd. Przecież nie nabijałem żadnych bezsensownych postów!!! Więc dlaczego są kasowane? A zresztą czemu ma służyć tzw. nabijanie postów? Temu żeby mieć więcej strzałek? I na co one komu? Uważam, że powinno się zrezygnować z systemu rangów.
#8 |
Buuuuu
|
![]() re: Gumski
A moze zdradzisz nam sekret co to za kolega zebym mogl konkretnie odpowiedziec za co dostal upomnienie(a)? re: Dar!0 Wybacz, podanie linka to TibiaGG w Tibi dostal bys 30 dniowego bana, tutaj dostales ostrzezenie w formie upomnienia i jeszcze marudzisz? Ogolnie re: temat Jest duza roznica pomiedzy pisaniem na temat duzej ilosci postow a postowaniem: - dopisywanie sie w kazdym temacie po 1-2 linijki = postowanie - dopisywanie sie z SENSEM w kazdym temacie = OK - odswiezanie tematu z listopada mowiac "noob jestes nie da sie GS blokowac e bomb" = postowanie - zakladanie KOLEJNEGO tematu jestem xx, skille xx/xx czy dam rade pokonac xx = postowanie - wpisywanie sie w zdjeciach "super zdjecia" albo "nie widac zdjec" = spam A tak pozatym to ostatnio mielismy expertow co nabili 100-150 postow dziennie (polecam zobaczyc temat z lista upomnien).
#9 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Gremlin!! to ty mu dales to upomnienie to moze sie od razu wytlumaczysz
![]() Dlaczego ktos ma odswiezac post ze stycznia? czy to nie wasza wina ze jest ich tyle?powinny byc na bierzaco kasowane tak okolo po 2 miesiacach....
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Poprawiem
Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() -----> !!OTÓŻ TO!! <-----
![]() ![]()
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nie wiedzialem jak sie odmienia slowo "kłótnia" ?( .
za nick?? a moze od razu za emblemat?? nie graj w tibie bo sie zgorszysz jak cie potrafi cyferka zdenerwowac. bez urazy ale to dziwnie brzmi " nie lubie go bo mi sie jego nick nie podoba". jeśli kolejne posty maja byc nadal takie denne i NIC NIE WNOSZACE DO TEMATU re ![]() ![]()
#14 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o tibie to nie gram w nią ponieważ ta gra nie ma przyszlości, jest tylko pożeraczem wolnego czasu nic nie wnoszocym w nasze życie, zamiast niej lepiej wyjść sobie z kolegami na piwo i pograć w jakąś porządną gre 3 D, lecz ja musiałem grąc około roku żeby to zrozumieć. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#15 |
Fallen Angel
|
![]() Bardzo mi przykro że c sie mój nick nie podba. osobiście uwazam że ani nie postwałem i ze jestem normalny choc może się myle.
po za tym lepiej napisać krótka a sensownie zamiast pisać epopeje bez sensu, choc ja, posiadacz dziwnego nicku moge mieć szkrzywione poglądy ![]()
#16 | |||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
...przeczytaj nastepny punkt po tym ktory miales w quote. Cytuj:
![]() |
#17 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() No coz wydaje mi sie ze sensowna wypowiedz wcale nie musi meic 20 linijek...Wezmy na przyklad komentarz do zdjecia:
Fajen zdjecie ale zamiast sdkow mogles uzyc hmmow 1 linijka a ciezko to nazwac postowaniem-zawiera komentarz+rade(a z tymi radami to to jest wogole rzadkie w komentarzach ![]() Poza trym sa takie tematy, w ktorych po prostu NIE DA SIE dluzej odpoweidziec-np. 'Jaki dostales max damage?' to jak tu sie rozpisywac? Wpisujesz '50 od czegostam' i koniec posta, a nie trzeba snuc od razu rozwazan egzystencjonalnych, zeby nie zostac posadzonym o nabijanie psotow...Przez pisanie, ze post ponizej 3 linijek to post 'nabity' to w takich prostych tematach zaczna pojawiac sie kwestie: '50 od cyca wiem ze cianko po prostu wracalem z hunta i akurat pokazywalem koledze moj equip, wywalilem wszystko na ziemie przybiegl cyc i mnie uderzyl hmmm wiem ze to cainko ale coz moglem zrobic? Nie nazywajcie mnie Noobem no po prostu kolega mnie prosil moja wina? Jak powiedzial ktostamktostam 'Co sie stalo to sie nie odstanie', ale nawiasem mowiac pomnozcie liczbe liter w slowie Noob przez liczbe liter w slowie obelga odejmijcie od tego liczbe liter slowa Apokalipsa i pomnozcie to przez liczbe liter w wyrazie Armageddon-wyjdzie wam 666!' Przeciez taki psot nie ma sensu...Ale ma 5 linijek, wiec jest gut!!! Za czyms takim przemawiasz, Gremlin?...Jesli tak zacznie wytgladac forum to ja dziekuje...
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re Matheous, Nie wiem jak Gremlin ale ja przemawiam za tym aby Gangrel666 skonczył pisać bezsenosowne posty i obrażać innych
@Re Gangrel666, Gremlin nie może mieć urazy. Jego nick nie jest jakiś super odlotowy ![]() @Re Down, ehhhh, nie mam już siły na tą dyskusje niech ktoś zamknie ten temat plx, a teraz ganrel taka mała ciekawostka z języka angielskiego tlen - Oxygen, mój nick to Oxygane taka nic nie oznaczająca przróbka wyrazu tlen i wcale nie myśle że jest to coś super ogrinalnego. BTW, narpawde radze Ci zainwsetwać w korepetycje z polskiego. |
![]() |
![]() |
#20 |
Fallen Angel
|
![]() NIe wiem kogo obraziłem. Może raczysz podać przykład?
Oczywiscie, jestem małym, zakompleksionych chłopaczkiem mającym 181cm wzrostu i w oczywisty sposób jak s kims rozmawiam to sie musze w duł patrzeć. A jak jestesmy przy nickach to ty też nie jesteś cudownie oryginalny, panie tlenie, a mój nick napisałem mała litera bo przez przypadke nie wcisnołem shifta. Na twoim miejscu to sam bym sie pszedl do poradni psychologicznej zamiast innych gdzieś wysyłać. A oxygane to połacinie dosłownie tlen. Zani coś napiszesz to sie dokształć