|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Celtharis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Animus Necandi
Świat: Julera
Poziom: 116
![]() |
![]() Jak wy nabijacie tak szybko lvl ???Zawsze amcie kase runy itp itd ?? Ja jzu stoje z 34 lvlvem poand tydzień -.-
Sry jezeli to zly temat ale nei wiedzialem gdzie to dac -..;/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() ja mam dzuida na 34 ale mysle że to pobodnie jest... ;] zaesze mam t4roche hmm gfb i sd oraz uhów w depo i zawsze moge iścna hunta. albo umawiam się z kolegami i lecim albo szukam okazji i jak ktoś leci to isę podłączam. najbardziej lubie poh-gsy ;] na loota nie licze, schodzi właściwie niedużo run (mi ok 1bp\h i uwazam że to sporo) a exp ładnie idzie. jakieś dle tez nie zawadzają tylko trudno z opłacalnością takiego hunta. trza chodzic na exp exp i exp a prezrwy między expami wypełniać poprawianiem mlvl i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Celtharis
Gildia: Animus Necandi
Świat: Julera
Poziom: 116
![]() |
![]() Noja chodze czasem z kumplami na hydry i tylko Hydry ostatnio.A jak zalatwiasz (zalatwiacie )sprawe z hmm
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() na trade jak ktoś sprzedaje to zagaduje. zawsze daje jakieś 100-200 gp mniej niż chce. u mnie zawsze jest koło 1.5 a ja biore za nie więcej niż 1.3 jak nie to nie, będą inni. a miasta mam inaczej rozwiązane. mam account na którym są chary w kazdym facc mieście ( carlin, thais, veno, kazz ) a sam mieszkam w ab, jak coś parcel i jest to co chce. ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() bierzesz bp manasow, runy(eq zostaw najlepiej w dp) i idziesz na smoki, tam robisz dsa, ktory blokuje smoki, a ty sobie expisz, az runy sie skoncza i wtedy wracasz do miasta. sprzedajesz loot kupujesz runy i znow smoki itp.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ty na bank tak robisz.... czekaj bo uwierze.... pomysł dobry ale wątpie zeby ktoś tak robił...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Tak zawsze mam kase na runy :/ a jak nie mam to ide na smoki z tymi runami co mam :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
omg powiedz mi co w tym takiego dziwnego? O.o przeciez tak sie najszybciej expi... i nie wiem dlaczego bys nie mial wierzyc w to co napisalem-.-
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Imię: Dasyani
Gildia: Fallen Souls
Świat: celesta
Poziom: 44
Poziom mag.: 53
|
![]() Ja to poprotu robie przekrety i zawsze wpadnie jakis hajs na runki a potem na guardy/necro/smoczki i jeszcze wiecej hajsu wpadnie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli sa runy :
-necro, ~1level dziennie, czasem sie zwroci -poh cyc camp, ~2 levele dziennie, rzadko sie udaje zeby ktos sprzedawal wystarczajaco duzo gfb, ale jak juz sie znajdzie to sama przyjemnosc jesli nie ma run: roty na darashii ~0.5 levela dziennie
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() a kanion ?
![]() ![]() ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tak zgadles!!!!!!!!!!!!!! w d lairze obok veno!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wbijasz juz na gore (jak jzu sie przedrzesz przez te scorpy) a potem troszke na polnocny-wschod i jest zejscie na dol i wejscie do gory, to ty sobie schodzisz na dol stawiasz dsa i na poczatku ostroznie podchodzisz do smokow....
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wspomniałes o hydrach więc widzę że masz pacc.
Opiszę ci jak expić sorcem (pg). Są dwa założenia: Mam kasę, to moja 2 postać na tym serwie: Sd - demony //Szybki exp, duża waste Hmm - dl,necro, guardy //Wolniejszy ale dosyć szybki exp, mniejsza waste Nie mam kasy, zaczynam dopiero grać na tym serwie: Powinniśmy zacząć od trolli lub goblinów, polecam Edron spawn. Następnie koło 12-13 lvlu po zakupieniu serpenta/d hammera/k axe/ war hammera polecam wybrać się na roty/larvy na darashie/ankrahmun. Radzę siedzieć tam do 27 lvl, aż przyjdzie czas na monki. Polecam Guardy lub Cyclopolis z monkami, siedizmy tam 2 lvle zbierając lootbagi. Następnie radzę dragi koło venore lub na ankh z 2 dsami + hmm jak chcesz szybciej expić, albo na tomby by zarabiać kasę, robiąc lootbagi (2dsy). Następnie koło 35-40lvl, radzę zrobić większośc questów na ten lvl i przenosimy się do trybu Mam Kasę. Kupujemy hmmy/sd bo mamy mnóstwo kasy z lootów i żyjemy gdize chcemy. Polecam dle, hydry, demonki, warlocki (60lvl) z blokerem. A jeśli na około 50 lvl będziesz miał boh, to polecam poexpić z hmm na poh na gsach, niezła frajda, a jak Ci spadnie k set to dopiero radocha ![]() |
![]() |
![]() |