|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy Podoba ci się mój fejk | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 39.39% |
Może |
1 | 3.03% |
Widzałem lepsze(ale nie jest zły) |
11 | 33.33% |
Do D*** |
8 | 24.24% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() PROLOG
Nasi bohaterowie postanowili wrucic do rodzinnego miasta lecz. ![]() Warlord gdy odleciał jakimś nowym czarem zapalił całą wioskę ![]() Trudna robota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZĘŚĆ 1:1 nadzieja W drodze do króla ![]() I wreszczie u króla(sory z te napisy ale nie chcialem pisać dialogu na forum ![]() ![]() Walki z orcami w miescie niema bo mi sie robic niechcialo i ten palac króla taki skromny bo on sknera i sie boji ze ukradną ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nicki na ostatnim screenie!
Domy na początku! Ogień na 2, 3 i 4 screenie! Kusznicy na 5 screenie! Dziwna korona króla na ostatnim screenie! Poza tym nawet dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 Robilem puźno w nocy i mi ogień nie wyszedl jak mial 3 co masz do kusznikuw ![]() ![]() 4 korona w paincie robiona;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Fajne fajne ale co bylo z tym dzieckiem?
Ale ognie przyciete i takie nijakie bo nie wiadomo co i jak A i ciala powinny byc pod ogniem ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 27-09-2005 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Są błędy techniczne, ale one nie są, aż takie ważne.
Chodzi o oklepaną, totalnie linową fabułe: 1) Były Ludzie 2) Przyszły Orki 3) Poszła wyprawa do króla . . .
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ad.3 kusznicy są tacy jakby obcięci ad.4 dlatego taka dziwna Na następny raz nie rób puźno w nocy bo to widać... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() elfuw
A i te ognie tak perfidnie przed prostą linią przecięte A tak, to oprócz dziecka jest ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() Nawet fajne ale ostatni screen do d***
![]() Fajny tamten ![]() a ogulnie to 7/10 Dzieciak ci podniusł ocene bo by bylo 6/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Fabuła...Mało screenów, więc nie wiadomo, ale zapowiada się dość ciakawie...
Grafika... Ooo... straszna, fajne są tylko postacie i ich oufity... I bardzo to olałeś... powinieneś zrobić screena jak idą, jak walczą... I jak warlord znika, bo jakbyś nie napisał co gdzie, czym jest, to by zupełnie niewiadomo by było co chodzi! Ale zapowiada się dość ciekawie... Czekam na Next Part...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() przyjme sobie do serca rady i sie postaram a tak narazie mam kare na tydzien
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: niezbedny
Profesja: Knight
Świat: Jamera
![]() ![]() |
![]() No,no - fajne.
A kim zostanie w przyszłości ten dzieciak?! Tylko nazwa "Bez tytułu"... 9,999.../10
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() coś mi sie spieprzyło niemoge wzionć na drugą strone oglodoać komentuw plz help
![]() Jusz dobrze @up niezbedny ekhm dzieciak umarł :/ |
![]() |
![]() |