|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Jezeli chodzi o pietra gdzie biegaja same ghule, szkielety, mumie, crypt shamblery itd... to polecam i to bardzo Monka. W miare silno bije, tak ze sobie poradzi z mumia, a co bardzo wazne leczy sie, co czyni exp bardzo tanim ( czasami go trzeba wspomoc z Hmm jak sie dziadostwa nazbiera wiecej). Na pietrach gdzie sa Vampy i duzo mumiii i crypt shamblerow to bym polecal Ds'y. Jest to troche ryzykowne (szczegolnie z vampem) ale jak sie umie i bije dodatkowo z Hmm to mozna wcale szybko poexpic.
Dla ryzykantow (chyba ze swiat non-pvp): Mozna przywolac FE. JEo zaleta jest to ze silno bije, obszarowo...tylko trzeba uwazac zeby nie podejsc za blisko ofiary bo mozesz pasc od wlasnego FE. ![]() Powinno starczyc. Jakbys mial jakies watpliwosci to pytaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Buczos
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 16/15
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ja myślę że wystarczyłyby mino archer i elf scout wala z dystansu i zadaja duzo damage więc myślę że takie rozwiązanie jest dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() @up
to źle myślisz. musiałbyś uciekać summonami a sma msuiałbyś blokowac .wychodząc z tego że summony stawiają magowie ( druid i sorc ) to jest to nie realne. @topic. 2 dsy jak dla mnie są najlepsze. blokują, biją, ty walisz z hmm, tlyko miej ihy\uhy jak coś żeby je uleczyć jak coś. Pościągaj sobie filmiki z thomba czy coś... jak uda ci się trafić to właśnie będzie exp z summonami i zobaczysz ze najpopularniejsze są dsy ..... Ostatnio edytowany przez Grajper - 26-09-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na każde piętra polecam DSy. Czy to necro, vampy, czy zwykłe ghoule dsy najlepsze. Monk ma problemy z cryptem a jak wyjda 2 to raczej nie ma szans sam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Monki padaja jak muchy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Lidery, dsy, monki, zerki tak jak mowili poprzednicy a na vampy chyba najlepiej dsy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
wedlug mnie, na swiecie non-pvp bardzo przydaje sie fire devil. nie dosc ze wali z explo to jeszcze z gfb. fe wali mocniej, ale nie wali z gfb. jezeli ktos uwaza, ze vampir jest najsilniejszym potworem, to niech sproboje fire elementala.
![]() |
![]() |