![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() tia...............................
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Chyba slimaczek zakładał taki temat i dał takie właśnie outfity. Poszukaj na forum.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() wiem że zakładał już taki temat ale on tam dał takie ze stroje dla pacc które podmieniają się za stroje dla facc
i wychodzi na to ze wszyscy maja stroje dla pacc ![]() a ja chce takie aby byly i stroje dla facc i dla pacc sorry ze tak zle pisze ale sie spiesze i to wszystko przez to ![]() Ostatnio edytowany przez Badi of samera - 26-09-2005 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() co?! tak piszesz nie składnie i mało ortograficznie, że nic nie zrozumiałem...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() jemu chodzi o to ze czy macie takie tibia.spr gdzie zamiast podmieniania facc na pacc mozna mieć bez podmieniania, bo jak sie podmieni to wszyscy jak pacc wygladaja
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jeśli zamienisz w Tibia.spr będziesz widział jakby WSZYSCY mieli stroje dla PACC, więc tak się nie da. Albo wszyscy, albo nikt (no, oprócz prawdziwych PACCów
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Badi - plik o takich wlasciwosciach jak mowisz nie istnieje i nigdy nie powstanie. Wymagaloby to shakowania klienta Tibii, a nie podmienienia pliku graficznego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() acha szkoda że nie istneją
![]() |
![]() |
![]() |