|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Siema All
![]() A wiec tak: zaczelo sie od tego ze gonilismy pk i zabilismy go. pozniej 1 koles mial jakies wonty donas wiec chcielismy go dednac w ab ale okazalo sie ze to byl od 1 osoby z naszej gildi kolega wiec przestalismy bic i przeprosilismy, ale ten d*bil chwalil sie ze ma lepsza gildia i zaczal nas atakowac wiec dedlismy go. pozniej zawolal swoja gildie i ucieklismy kolo kazo... dalej postanowilem nagrac filmik ![]() Oto link: http://rapidshare.de/files/5567098/aaaaaaaa.rec.html
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() jednak wolalem zostac z moja gildia
![]() szkoda ze niekrecilem od razu jak 2 ludzi zabilismy a pozniej 47 palka prawie ubilismy i uciekal przed nami ![]()
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dekoz
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje !
Świat: Calmera
Poziom: 61
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Mało cosik akcij
![]() ![]()
"Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" |
![]() |
![]() |