--> | --> |
|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Informacja z www.tibia.com:
Cytuj:
Mały update forum Dokonaliśmy kilku napraz bugów i zmian na forum: -Postacie z "namelockiem" i banem na IP nie będą mogły przeglądać forum. -Tematy starsze od 30 dni będą zamykane automatycznie -Nieuzywane fora gildi będą kasowane jeśli nie będą używane przez dłużej niż 30 dni. -Najważniejsze poprawiliśmy wykonanie forum. Wasz CipSoft. ---------------------------------------------------------------- Jak widac C.I.P. Soft jednak nie śpi i kontynuje wprowadzanie nowych zmian. Tym razem poprawili forum. Mogliby poprawić server na którym strona ich stoi bo za często się przeciąża jak na mój gust. Zobaczymy kiedy nastąpi następny update Tibi.... |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja mam pytanko. Jestem liderem guildi. Jak moge zrobic forum na tibia.com?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Czyli co mam bana i w ogóle nie mogę przeglądać forum jeżeli np. ban zkończył mi się wczoraj???
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() @forsoby
Masz racje że naszego forum nie przebiją. 8) Ale w drugiej sprawie nie masz racji u nas kasują te posty które uwarzają za stosowne, np. takie które maja durzo cenzur lub nie sązgodne z tematem itp., a nie że wytkneli błędy ekipie otważającej. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |