|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Ostatnio moim sorckiem zrobiłem Bp Hmm's i wszedłem na "trade channel", napisałem kilka razy że chcę sprzedać runki a po chwili zostałem wyologowany. Chciałem wrócić do gry bo myślałem że miałem laga, ale po zalogowaniu pojawiło mi się okienko że zostałem zbanowany na tydzień przez "spamming". Ok zgodzę się że spamming to zła rzecz i powinna być karana, chociaż nie wydaję mi się że napisanie 4 RAZY tego samego zdania powinno być traktowane jako "spamming". Według mnie kara jest także zbyt surowa....
Powiedźcie co o tym sądzicie.... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Alez powinno, i bardzo dobrze, ze jest. Juz 2 razy jest irytujace, a 4 powtorzenia uznawane sa za naprawde powazne spamowanie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Zasłużyłes i to jak. Pisanie 2x tego samego to SPAM, tak GM ostrzega zawsze przed banami.
Wiesz jak to denerwuje ludzi ? I sell plate armor I sell plate armor I sell plate armor I sell plate armor W dodatku większość ludzi ma ustawioną rozdzielczość w Tibii na max, więc widzą akurat cztery linijki. Zaspamujesz całe i ciężko coś znaleźć.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() huhu banik za spam smutne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Zasłużenie
![]() -GM Light Of Secura: warning for xyz kilka linijek dalej jak sie pacjent nie uspokoił -GM Light Of Secura: ban for xyz see you later in tibia |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, ostrzegają, a jak ktoś dalej spamuje, to leją kubeł zimnej wody dla uspokojenia. Poza tym musiałeś mieć pecha, bo szczerze, to dość rzadko GMy odwiedzają trade channel i dają bana (przynajmniej ja się z tym rzadko spotykam)
#7 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() @p
Tylko skąd może wiedzieć że akurat ktoś spamuje. Pomyśl troszkę.. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ja osobiscie kilka razy dziennie informuje GM o spamie na trade
a ra widzialem jak jaki kolo na 80 lvlu przyszedl i zabil kolesia za spam na trade
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() ja to pisalem 2 razy no i Gm mowi : grrrr Elayne-Tor don't spam or i banished you.
no i przestalem potem znow ale juz po rac a co do was to ja mam max rozdzielczosc i mam 4 linijki ino |
![]() |