|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Imię: Palladynka Of Lunara
Profesja: Paladin
Gildia: Black Academy
Świat: Lunara
Poziom: 26
Skille: 71/39
Poziom mag.: 11
|
![]() Gram sobie w tibie, expie ale bez kitu bez zadnego bota, wylogowalo mnie a tu : until Oct 08 2005, 00:17:41 CET because of offensive statement
kto mi powie za co to ban ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() grałaś sobie i przeklinałaś
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() musiałeś używać niecenzuralnych słów, obrażać kogoś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() mam pytanie, ale poważne prosze o jakąś konstruktywną odpwiedza nie zaraz bana.
1) No więc jak dziala to cholerstwo (keylogen), mam na kompie wira(keylogena czy jak on tam) i loguje sie do tibi. i w tym momencie keylogen wysyla do kompa hakerka moje chaslo i numer, czy tak? Więc firewall powinien to wykryć ? 2) I jeszcze pytanie o Ban na IP (30 minutes) , jeśli by jakis ktoś próbował sie dobić na moje konto np. logując się na przypadkowy numer i wpisując pokolei hasło : "a" "aa" "ab" itd. az do "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" ![]() 3) Więc w takim razie skąd ja mam IP bana, czy jest jakaś metoda hakowania, że to z mojego IP jest wysylane losowe haslo lub nawet zle tak żebym mial bana a haker w tym czasie se tam szaleje pod depo ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() co mam zrobic jak mam bana IP bo pomylily mi sie litery (analfabectwo)
![]() Ostatnio edytowany przez Wojtuś - 01-10-2005 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
firewall to tylko program i nigdy nie da ci 100% zabezpieczenia (tak samo jest z dureXem ![]() 2. nie ma chyba takiej blokady. poza tym ban na IP to cos zupelnie innego. 3. nie wiem. moze w 'tibia rules' cos znajdzesz na ten temat. na pewno to chodzi o ban IP?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() hmm co do bana na 30 minut to minoł on po niecalych 5 no max 10 jeśli się zagapilem minutach, hmm nie wiem co o tym myśleć ,bo wydawalo mi się że robiłem wszstko co tylko się da żeby nie zostać shakowanym albo zbanowanym, no nic fajnie że minol mi ban , szkoda że nie wiem za co (po pierwszym i z pewnościa prawidlowym logowaniu wyskoczyl mi BAN na 30 minutes
![]() Jeszcze napisze żebyście uważali bo takiego wysypu "wygranych Bohow, golden botow itd, itp, to dawno nie widziałem" na askarze jednego dnia wygralem dwa BoHy hehe i to z różnych stronek ![]() JEszcze pytanie czy (genialną) stronke erig.net uważacie za bezpieczną ? , bo niby ten koleś co to prowadzi to tylko pokazuje statystyki i wiele kumpli na to wchodzilo ale ja dalej mam wątpliwości i jak jestem zalogowany to nigdy nie wchodze ![]() Ostatnio edytowany przez Mentos23 - 02-10-2005 o 02:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() oooo cholka.Mi się też to cholerstwo do kompa wbiło.Ale dziś to skasowałem.Ale jak dotąd mnie nie shackowali.
Dokładnie to był keylogger <Trj.Bpk>. Ostatnio edytowany przez yattaman - 14-10-2005 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Pewnie drugi owner zabluzgał na GM`a i teraz siedzi cicho?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() I tak juz jest odbanowana to po co dalej ciągniecie temat?
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Steryd Magus
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 59
Skille: 23/27
Poziom mag.: 53
|