![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A więc niektóre filmiki mi działają a niektóre nie.
Sciągnąłem dl hunta od Zaglady i uruchamiam TibiCam i tibie. Klikam activate, play i klikam enter w tibi. Wybieram filmik z dlami i zaczyna się ładować i się nie chce włączyć. Jak klikam ctrl+alt+delete to pisze mi że TibiCam nie odpowiada. Mam tak z większością filmików. HELP PLX!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Eh, cierpliwości, te dłuższe filmiki zawsze się tak długo ładują na wolniejszych kompach... poczekaj kilka minut to będzie ok.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Skoro masz tak dużo niedziałających filmików to może oznaczać tylko że do niektórych masz złego klijenta tibi cam np. gościu nagrał coś na Tibi Cam do klijenta 7,2 a ty chcesz to otworzyć Tibi Cam do klijenta 7,24.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mam problem poniewaz nie moge sciagnac filmuw gdy dochodzi do 99% jest blod 1026 co robic????????
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
|
![]() mam problem a mianowicie po nagraniu filmu chcę go obejrzeć i wybieram go z listy i pokazuje się error i pisze couldn't open file
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]() Eloooo, ty w sumie nie wiem czemu tak masz, ale moze zainstaluj na nowo tibia cam i przeloz filmy do nowego folderu - ja nie raz tak mialem ze mialem za duzo filmow w folderze
![]() ![]()