Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-10-2005, 23:14   #1
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny Przerwa w sprzedaży premium account.

Firma Drom niestety musi zawiesić na około półtora tygodnia działalność w zakresie sprzedaży premium accountów.

Nie jest to moja wina, niestety firma weszła w strefę podatku VAT i złożyłem wniosek o przyznanie europejskiego numeru VAT ze względu na zakup premium accountów w Niemczech. Niestety na numer ten musze czekać około półtora tygodnia.
Przez ten czas nie mogę prowadzić sprzedaży, więc musze zrobić przerwę. Niestety najgorsze jest to, że jeśli ktoś wysłał już pieniądze i one dotrą w poniedziałek, to nie mogę mu zakupić tego premium account(mogę to uczynić dopiero gdy dostane już ten numer)

Przepraszam wszystkich klientów. Nie jest to zależne odemnie. Jest to wina niestety naszego systemu podatkowego… Jeśli chodzi o cenę to nie ulegnie ona zmianie, tyle że teraz 22% ceny premium account z tibia.pl będzie podatkiem VAT. Jeśli rząd by wprowadził 15% podatku VAT jak planowała pewna partia, to premium account byłby tańszy znacznie, ale nie będę was wciągał w politykę

Proszę o wyrozumiałość, nie mogę tego procesu bardziej przyśpieszyć. Proszę też nie wysyłać masy maili w tej sprawie. Zlitujcie się krótko mówiąc Wszyscy dostaną zamówione premium accounty.
Gdy już wrócimy do normalnej pracy będzie niespodzianka dla wszystkich
Dr. Omader jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania